|
206 feline com2000 ve 3 satır ekran hakkında ufak |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ufk_kptn
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2014 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 30 Mayıs 2014 Saat 17:13 |
Arkadaşlar aracıma 3 satır ekran takmak istiyorum ama sabah siinyal kolunu üst kapagını söktüğümde nereye bastıysam basayım ekranda tepki alamadım acaba yanlış birşey mi yaptım yoksa com2000 ünitemde bu özellik yok mu? Araç 2006 1.4 hdi feline
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Alttaki linkte anlatıldığı gibi önce 3 satır ekranı takmalısınız.
|
|
ahmed206
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tarih çıkmıyor mu?
|
|
suppor
2. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben yaptim o tusu bastiginda saatin yerine derece cikiyo bikac snligine yol bilgisayarida cokda gereli bisiy degil zaten yok isik yaninca kalan kmyi gostermez belli bi km yi gecmeyince anlik yakiti gostermez ohoo :) vazgectim bende :)
|
|
ahmed206
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Heves meselesi, ben iyi ki yapmışım diyorum, çünkü anlık tüketime göre sürüşüm de fark etmeye başladı.
|
|
ufk_kptn
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2014 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
benım ekran tarıh ve derece cıkıyor önceden 207 ım vardı onda ki gibi detaylı bir ekran olması gayet güzel olur ama uyar mı uymazmı tereddütlerim var.
|
|
ufk_kptn
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
mesela bu linkteki gibi açtıgımda kesilecek denen o soldaki cubuk gıbı olan parça bende yok.
|
|
suppor
2. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 545 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ahmet kalan mesafeyi isik yandiktan sonra gostermiyor dimi
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Evet göstermiyor, hatta ışık yanmaya yakın göstermiyor.
|
|
ufk_kptn
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benım önceki aracım 207 premium 2008 modeldi ışık yanında 90 km altı oda kalan mesafeyi göstermiyordu yanlış hatırlamıyorsam.
|
|
suppor
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Zaten isigin yanmadigi gun yok arabada arkadasin fiestada 15 10 5 3 2 km ye kadar gosteriyo hatta sonra kirmizi isik yaniyo bizde oda yok cok buyuk eksiklik bence :/
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam merhaba,
Öncelikli şunu düzelteyim sinyal değil silecek kolunun ucu olacak. Eğerki sağ aynanızın altında damla şeklinde siyah bir çıkıntı varsa silecek kolundaki yere dokunduğunuzda 3-4 saniye için ekranda saat yerine derece çıkar. Onun dışında düğmenin 2 satır ekranda başka esprisi yok. 3. satır ekran aldığınızda yol bilgisayarı verileirni detaylıca görebilirsiniz. |
|
ufk_kptn
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba sinyal derken ağız alışkanlığı sağ taraftaki kol 207 dede aynı koldu hatta bire bir aynı ünite var herhalde yarın yeniden deneyeceğim ben düğme gibi bir şey fark edemedim kalemi soktum ittirdim ekrana baktım mı onu bile hatırlamıyorum yarın temiz kafayla yeniden deneyim ayrıntıları paylaşırım çok teşekkürler.
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Düğme yok. Kolun içinde tel bir sarmal var. Bu tel kolun durumuna göre devreye temas edip işlev gerçekleştiriyor. Yol bilgisayarının temas kısmı da o şekilde. Tel var kambur şekilde yukardan plasitk bir çubuk yardımı ile teli devreye değdirdiğiniz zaman devre tamamlanıp sinyal gönderiyor. |
|
ufk_kptn
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba denedim oldu çok teşekkür ederim ekran kaldı bir tek sağolun bu arada ben sol sinyal kolunun iç kısmını söktüm baktım şeytan ikisini bir biriyle değiştir dedi yeni yaptığım kol biraz sert.Birde sadece kapak ve iç yay kısmını bulabilirmiyiz.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |