|
Kullanma Kitapçığı Bulmamız Mümkün Değil mi ? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
yigit_dark
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 282 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2017 Saat 20:24 |
Herkese merhabalar ;
Aracım 206 1.6 16V 2001 Model. Aracımın kullanma kitapçığı yok ve bu tür şeyleri incelemeyi seviyorum. Bildiğim şeylerde olsa bilmediklerim de oluyor. Bulmamız mümkünmüdür ? İnternette o kadar gezindim denk gelmedim. Genellikle 2004 modelleri vs oluyor. Şimdiden Teşekkürler..
|
|
dejawu1978
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Eylül 2016 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 437 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı dejawu1978
|
peugeot 207 1.4 trendy 2007
|
|
yigit_dark
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 282 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
|
Öncelikle verdiğiniz cevap için teşekkür ederim. Bu siteye rastladım fakat piyasaya sunulan tarihler diye geçiyor 2002 altı yok. Benim aracım 2001 model. Büyük ihtimal kullanma kitapçığı 99-2001 arası olması gerekiyo.
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aynı sayılır hocam öyle önemli pek fark yok. 2002 yi indirseniz işinizi görür. Sonuçta herşeyi aynı aracin
|
|
yigit_dark
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yigit_dark
|
İnceliyorum hemen detaylı incelememiştim.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |