|
307 bilgi ekranı yardım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mertgökhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Mart 2016 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mertgökhan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2016 Saat 03:11 |
bendeki ekran 18 pinli ama satılan ekranlar hep 12 pin anlamadım bu işe 18 pinli olanı alsam soket değişimi yapsak oluyormu yada nasl yapılabılır.yol bilgisayarının aktif olması için illa comm 2000 almamız sartmı yardımlarınızı beklıyorum
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
307 ler iki tip ekran var biri 3 satır dediğimiz diğeri ise c tipi ekran sizinki araç sanırım full model bir foto eklerseniz daha sağlıklı yorumlar yapılabilir. com 2000 307 lerde genelde sabit oluyor ama kontrol etmek lazım forumda araştırırsanız bir çok konu mevcuttur.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
usta307
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2016 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kardesim kesin olmakmakla beraber yanlis degilse 2004 den once ve sonra olarak ekran iki tip satiliyor modele gore bak birde ayni sekilde arac beynide 2004 den sonra degismis soket olarak uymuyorsa aynisi degilse uydurma olacagini hic zannetmiyorum elektronik olarak imkansiz bir sey olmamamakla beraber turkiyede bu isi yapabilecek insan sayisi bir elin parmaklarini gecmez aliexpiresde uygun fiyatlarda ekran dolu ama herdeyse hepsi 2004 sonrasi icin adamlar zaten aciklamalarada o sekilde yazmislar
|
|
mertgökhan
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Mart 2016 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mertgökhan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
merhaba uzun zaman gecti aradan ama benim ekranım zaten bozuktu ve bende 206 ekranı aldım aldığım kişide bana yakıt sarfiyatınıda görebilirsin dedi ama ben silegec koluna baktığımda bi tus mevcut değil com2000 alınması mecburi sanırım aracım 2001 xt modelı
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |