|
Peugeot 208 1.4 HDI Lastik ve jant tavsiyesi?? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
xpity
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 07 Kasım 2022 Saat 17:06 |
Merhaba arkadaşlar,
Yeni üye oldum, geçen sene 2015 model 1.4 dizel 208 aldım. borcu yeni bitti bende ufak ufak modifikasyonlara başlayayım dedim. Araçta orjinal jant kapakları var ve soyulmalar mevcut. Lassa marka 185/65/R15 ölçülerinde lastikleri mevcut. Arabayı yormayacak, yakıtı çok etki etmeyecek, kontoru çok azatmayacak. lastik ve jant tavsiyesi alabilir miyim? Detaylı sordum çünkü 17 inç jantlar fazla yakıt harcıyormuş lestik seçimi de takıt ve performansı etkiliyormuş diye duydum. Ayrıca süspansiyon değişmesi gerekiyormuş. Ben orjinal süspansiyonlar ile kullanmak istiyorum 45 - 50 arası yanak lastik alsam araba yere daha mı yakın olur? 16 jant aradaki lastik incelik farkını kapatır mı? Bu işlerde çok acemiyim ona göre bilgi verir misiniz? Teşekkürler.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |