|
Yazlık lastik seçimi ? |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
arifbsrn
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 21 Nisan 2020 Saat 14:04 |
Merhaba arkadaşlar,
Malum havalar ısındı, yazlık lastiğe geçmenin zamanı geldi de geçiyor. İlk aracım olduğu için daha önce doğru lastik seçimi vs. gibi konular hakkında hiç bilgim-tecrübem olmamıştı. Bu yüzden desteklerinizi rica ediyorum. Şuanda araçta kışlık lastik 175/65 r14 lastik takılı. Aynı ebatlarda yeni lastik bakındım biraz (ortalama 250-300 lira civarı) İş yerinde bir arkadaş; 185/60 ölçülerindeki tekerin daha iyi olacağını, yol tutuşunun artacağını vs. söyledi. Hatta Dayton marka lastik içinde 200 lira fiyat aldık. Dediğim gibi, pek bilgim yok bu konularda. Sizlerin düşünlerine-tecrübelerinize göre bir yol izleyeyim.
|
|
x571
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
dayton o ebatlarda iyi değil. o ebatta iyi olan lastik falken. ıslak zeminde fren a sınıfıdır . ben 3 yıldır kullanıyorum tavsiye ederim. her lastik markası her ebatta iyi lastik çıkaramıyor .
|
|
iso0625
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 228 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Sizin yerinizde olsam ikinci el az kullanılmış 2019-2020 üretim lastik bakardım. Hem daha uygun olur hemde michelin, goodyear, pirelli, conti, lassa gibi markalar bulabilirsiniz. Ben öyle yapıyorum.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |