|
206 XR 1.4 aracım 17 ınch jant almayı düşünüyorum |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
allppeerr
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı allppeerr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
195 50 r 15 h lastikle emin olun hoş ve hantallaşmadan kullanılıyor
|
|
arabadan anlamak yazı yazmaya benzemez... KoNtRoLsÜz GüÇ GüÇ DeĞiLdİr ...aLpEr... 28 AS 206 1.4 x line 2003
|
|
allppeerr
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 121 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı allppeerr
|
ağırlıkta bir yere kadar her zaman matematikte bi kural vardır yarıçap büyüdükçe tur sayısı azalır aynı zamanda 14 jant 65 yanaktan 15 inç 50 yanaga geçmek çok konforu değiştirmiyo ama 17'' 40 yanakla 14'' 65 yanak arasında konfor olarak dağlar var
|
|
arabadan anlamak yazı yazmaya benzemez... KoNtRoLsÜz GüÇ GüÇ DeĞiLdİr ...aLpEr... 28 AS 206 1.4 x line 2003
|
|
otosundur
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2013 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı otosundur
|
ama onun verdıgı goruntu de konfora 5 bın kat basar
|
|
allppeerr
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı allppeerr
|
siz öyle diyorsanız öyledir yalnız burası amerika değil Türkiye yolların hali malum her 5000 km de bir jant düzelttirmek istiyorsan al kardeş kendi görüşün
|
|
|
|
impact
BÖLGE TEMSİLCİSİ İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
yanak azaltıkça esneme payı azalır ayrıca yanaktan yarılma vs. yapmasın diye kullanılan malzeme sıklaşır dolasıyla sertleşir(tel vs.)
bence standart jantlar max.2 boy büyütülebilir 3 boy büyütmek her araba için olmaz. 17 jant yığılmaya sebep olabilir. 1.4 motor için gerek yok bence ki 16 jant bence görüntü olarak da ideal bence..
|
|
otosundur
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2013 Konum: aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 130 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı otosundur
|
İste bu cevap mukemmeldi. Son noktayi koydu. 195 45 16 rc olmali. Tabikide orjinal. |
|
206YUSUF
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2017 Konum: AĞRI D BAYAZIT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar benim araç 206 lastik ebatı 185.65.14 ben 195.55.15 takmayı düşünüyorum araç 1.4 benzin lpg yakıt farkı 100 km ne kadar fark eder bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum
Düzenleyen 206YUSUF - 14 Şubat 2017 Saat 20:03 |
|
Gokcesel
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yakıt farkı aman aman olmaz hocam km'de 1-2 krş ya yükselir ya yükselmez.
|
|
pepecura
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yakıt farkını hıssetmessin ama spor yay yoksa camurluk arası acılır göruntu hoş olurmu olmaz mı sen karar verirsin
|
|
prdxy
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 98 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam aracımda 17'inç jantlar var aracım biraz basık 1.6 xs var.
Arkaya oturulunca duruma göre sürtme yapıyor bozuk yollar aracın sertleşir sete biraz hızlı girersin bunu aşırı derece de farkedersin 205/40r17 var tümseklerden sürekli kaçman lazım evet en küçüklerinden bile . Sahi aracımın resimleri forumda var istersen jantlarımı satmayı düşünüyorum :) |
|
aykutbayram1996
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mart 2017 Konum: izmir karabagla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aykutbayram1996
|
aynı arac bende var ustam 195 45 16 jant lastık var gayet düzgün duruyor arabayada baya yakıstı.
|
|
kaan206
2. Vites Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2019 Konum: EDİRNE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 462 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam aracınıIn fotosuna baktım çok hoş allah kaza bela vermesin. Aracınızdaki jant 16 lık rv jant anladığım kadarıyla doğrumudur?
Birde bu 16 lık jantı taktığımda aractaki yay amortismrde herhangi bir işlem taptınıxmı? Yay amortismr orjinal mi
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |