|
Peugeot 206 gösterge paneli tablosu |
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Yazar | |||
Gokcesel
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Herhangi bir sıkıntı yok öyleyse o zaman ? Zaten bütün ışıkların sönmesini bekliyorum çalıştırmak için ama o lambayı söndürmek için kontak açıp ışığın sonmesini bekleyip 4-5 kere bu işlemden sonra tamamen söndükten sonra mı çalıştırayım ?
|
|||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
O lambayı her zaman bekleyin ama 3 derecenin altındaki havalarda o işlemi 2-3 tekrarlamanızda fayda var.
|
|||
Gokcesel
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Ağustos 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1107 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
tamam hocam teşekkürler. kızdırma bujilerinde bir sıkıntı varmıdır peki ?
|
|||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Sıkıntı olursa onunla beraber motor arıza lambası da yanık kalır. |
|||
Gokcesel
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Hocam bugün sabahta gene aynı şekilde kontağı açınca o lambayı yaktı, sönmesini bekledikten sonra kontağı kapatıp tekrar açtım gene yanıyor ve dediğin gibi 3-4 defa yaptım bu işlemi ama sönmedi maalesef ve çalıştırdım gene don sesi. Bugün birine sordum yağ bakımı gelmiş ondan dedi ama mantığını da kuramadım 2bin km var daha bakımına. Bayram sonrası sanayi yolları gözüktü gene bize..
|
|||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Hocam bugün sabahta gene aynı şekilde kontağı açınca o lambayı yaktı, sönmesini bekledikten sonra kontağı kapatıp tekrar açtım gene yanıyor ve dediğin gibi 3-4 defa yaptım bu işlemi ama sönmedi maalesef ve çalıştırdım gene don sesi. Bugün birine sordum yağ bakımı gelmiş ondan dedi ama mantığını da kuramadım 2bin km var daha bakımına. Bayram sonrası sanayi yolları gözüktü gene bize.. [/QUOTE] Hocam o ışığın yanması normal. Her kontağı açıp kapatmanızda yanacak. Sıkıntı olursa motor arıza lambası ile veya kendi aşına sürekli yanar hiç sönmez o zaman sıkıntı var demek. Benim bir kaç kere yapın demekteki amacım eğerki hava 3derecenin çok altında ve araç çok uzun süre beklediyse bujileri fazladan kızdırmak hem yakıtın çabuk ısınmasını hem de aracın kolay çalışmasını sağlayacaktır. |
|||
Gokcesel
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Anladım kardeşim teşekkür ederim cevaplar için, sürekli yanmıyor Allahtan.. O dediğin yöntemi de kışın yapacağım :) Bende ki şans ya bugün de 17 numaralı ışık 'mazot filtresinde su mevcudiyeti' lambası yandı kontağı açtığım zaman. Dün arabayı kuzenime vermiştim, verdiğim zaman öyle bir lamba yanmıyordu. Sincan tarafında shellden almış mazotu.
Düzenleyen Gokcesel - 27 Eylül 2015 Saat 21:18 |
|||
mavisele
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2016 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Herkeze Merhaba ....
Resimde ki 23 numaralı Soğutma sıvısı sıcaklığı göstergesi aracımda ilk çalıştırdığımda birkaçkez hareket edip en dibe düşüyor. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.... |
|||
Ert2005
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
17 nolu ışığın yanmaması için ne yapmalıyız bununla ilgili video görüntüsü varmıdır ben bulamadım teşekkürler ne zaman shellden alsam yanıyo değiştirdim yine yanıyo sşrekli değil 5 veya 10 saniye
Düzenleyen Ert2005 - 20 Ekim 2017 Saat 14:25 |
|||
Pejo partner 1.9 dizel
|
|||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
mazot filtresinizi değiştirmenizi tavsiye derim.
|
|||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|||
Ert2005
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Temmuz 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Mazot filtresi yeni değişti ama 500 km olmuştur usta 10000 km olunca değiştircez dedi zaten ikaz gelir sana dedi
|
|||
Pejo partner 1.9 dizel
|
|||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
eğer ışık sürekli böyle yapıyorsa depo temziliği yaptırmanı öneririm hocam birde filtreleri kesinlikle orjinal kullanın. sürekli bu ışığı yakmaması lazım.
|
|||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <123 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |