|
Yakıt tercihleri |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Merthinho
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2019 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Merthinho
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2019 Saat 13:07 |
merhaba arkadaşlar.
En son yakıtlarla alakalı olarak yapılan yorumun üstünden 6 yıl geçmiş. Tabii haliyle fiyatlar ve performans değerleri de değişti. Şimdi sizlere soruyorum. Hangi marka yakıt kullanıyorsunuz ve performans nasıl Bende 1.6 vti ov var. Total kullanıyorum.
|
|
Brcbyrktr
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2017 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 227 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Brcbyrktr
|
Shell den şaşmıyorum kardeşim. Hatta izmirde bildiğim 2 tane shellin kendi istasyonu var. sadece onlardan alıyorum yakıtımı..
|
|
iliğimi sömürdü bu araba!
|
|
fkundak
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 200 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
THP 156bg için Petrol Ofisi. Alternatif olarak OPET.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende hep shellden alıyorum. bazende ankarad eskişehir yolunda total var (eski damla petrol) denk gelirse oradan alıyorum hiç sıkıntı yaşamazdım
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Emrah206sd
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2019 Konum: Bitlis Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Emrah206sd
|
Mazot için shell gerçekten iyi diyebilirim fakat benzin ve LPG için shell iyi değil opet se berbat ben hem LPG hem benzin için Bp kullanıyorum 3 yıldır neredeyse performans ve menzil anlamında memnunum shell den aldığım yaktla full depoda 30 40 km civarı menzil değişiyor Bp daha çok yol yaptırıyor bir çok kez denedim bunu bulunduğum illerde
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |