|
2014 1.2 puretech 308 rolanti stop etme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
AYAZUMUT
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2024 Konum: sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 19 Ekim 2024 Saat 10:45 |
Merhaba
Bu konuda canımdan bezdim ve çözüm bulamıyorum 2014 1.2 puretech 308 aracım var ve henüz 85.000 km de Araç rolantide devir dalgalanıyor ve stop ediyor , bazen yolda aniden gaz kesiyor ve bisey yok gibi tekrar devam ediyor Yetkili servise götürdüm arıza bulamadılar geçmiş arızaları sildik dediler sorun görmediler özel servise götürdüm birsey bulamıyorlar Evde huzur kalmadı bu sorunlardan LÜTFEN YARDIMCI OLACAK BİRİSİ VARSA LÜTFEN BULSUN BENİ ARASIN ÇÖZELİM BU İŞİ CANIMDAN BEZDİM BEN |
|
A
|
|
AYAZUMUT
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2024 Konum: sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu arada sık yapmıyordu ama artık sıklaştı
Buji değişti orj olarak Bobin oldugu dusunuldu fakat arıza sırasında bobinler denendi sorun görülmüyor Birisi yakıt deposu ve egzantirik valfi değişimi ile çözüldüğünü yazmıs ama mantıklı gelmedi Gerçekten yok mu bunun çözümü |
|
A
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |