|
2019 308 Led Ampül Hakkında |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
bnyminkck
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2019 Konum: Başakşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bnyminkck
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2019 Saat 23:55 |
Arkadaşlar herkese merhabalar,
yaklaşık bir hafta once bayiiden sifir olarak 308 aldim. 1.5 bluehdi otomatik olan versiyon. Paketi Style tek paket olarak geciyordu. Simdi sormak istedigim soru su; Ben mercekli olan bu halojen farlara led far takabilir miyim? Takarsam randiman alir miyim? Takipta bana yol gosterecek arkadas var mi? son olarak taktiktan sonra kapak sikintisi yasaniyor mu?
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle aramıza hoşgeldiniz. aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanızı dilerim. eğer ful led technolojisi ise ampul tipi faklı hocam onlarda aracın kendi led far beyni var buna sıkıntı olabilir. halojen normal lamba ise sıkıntı olmaz.
far tipininiz bundan sanırım. |
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
ealpunal
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2019 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bizde bir tane dizel europa var 2000 model. Ön lambaları tamamen yeniledik geçenlerde. İçine de far almaya gittim philips yüksek parlaklık veren halojen far için çifti 120 lira dediler, bir de LED ve uzunu tek ampulde olan çakarlı olan farlar için 130 dediler. Farların perfromansından çok memnunumuz kiraladığımız bir 2018 model icon paket Clio vardı Full Led'li. Yolu en az onun kadar aydınlatıyor Full Led'li megane ile de kafa kafaya gider. 10 lira farkla halojen standart far yerine Led ve uzun çakarlı far alacağımızı daha önce düşünmezdim kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca renkleri de çok güzel uzaktan bildiğiniz 308'deki orijinal LED'in renginde görünüyor
|
|
308 2015 Allure + Comfort
|
|
06ahmetcantoprak
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Temmuz 2020 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ahmetcantoprak
|
Bayiden çıkarığımın ertesi günü 2020 Allure dynamic aracımın bütün halojen ampüllerini (Arka sisler hariç.) lede çevirdim kısalar mercekli olduğu için gayet güzel aydınlatıyor.Led farlar araca farklı bir görünüm verdi
|
|
06ACT06
|
|
pm-kalender
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Aralık 2020 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı pm-kalender
|
Arkadaslar merhaba,
Benim aracim 2017 1.6BlueHdi - Active paket 308. Bu aracta gunduz fari olarak tampondaki duz ledler var ki oldukca can sikici gorunuyor. Bu araca sifir LED far takilabilir mi, uygunluk ile ilgili sorunlar oluyor mu? Bilen varsa yanitlayabilirse memnun olurum.
|
|
06ahmetcantoprak
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Temmuz 2020 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 06ahmetcantoprak
|
Arkadaşlar an itibariyle 2020 model T9 308'imi 2023 P5 kasa gt ile değiştirdim ilerleyen zamanda sorular olursa cevaplayabilirim
|
|
06ACT06
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanızı dilerim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |