|
Arada bir stop ediyor. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
DuranDuran
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2023 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı DuranDuran
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 15 Ocak 2023 Saat 17:27 |
Merhaba arkadaşlar, 301 1.2 vti 2014 lpg li aracım var. Aracım arada sırada yapıyor bu problemi. Rolantiyi düzenleyemeyip stop ediyor. Özellikle vites boşta iken. Ayağım gazda iken en ufak problem yok, ama çektiğim an aracım stop ediyor. Ertesin gün ise hiçbirşey yok. Ustaya götürünce arızayı görmem lazım diyor ama araba canavar gibi. Ne olabilir?
|
|
arifbsrn
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Eylül 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba. benzer bir problem benim 206'da da var maalesef.
dediğiniz gibi bazen araç rölantiyi düzenleyemeyip stop ediyor. benim tahminim muhtelemelen rölanti valfinde bi sıkıntı var. mümkün olan en kısa sürede temizleyip ya da temizlettirip (boğaz kelebeğiyle birlikte) bi adaptasyon yaptırmak olacak.
|
|
Babafarabi
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Babafarabi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Benim 206gti da böyle gaza basınca sorun yok ama gazdan çekince ayağımı bazen stop ediyor bazen etmiyor kafasına göre anlamadım ki
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |