|
165.000 KM TRİGER KAYIŞ GÖRÜNTÜSÜ |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
fazlierol
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2022 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fazlierol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 12 Eylül 2022 Saat 17:17 |
Herkese merhaba
hepinizin merak ettiği konu triger ne zamanda bir değişmesi gerekiyor diye. Aracım 2015 301 hdi 165.000 km de triger servisin değişmesi gerekiyor dediği km 165.000km veya 5 yıl. Herkes korkuyor ama korkmayın arkadaşlar 50.000 de 70.000 değiştirenler var gerek yok arkadaşlar rahat olun. |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba
triger işi şakaya gelmez 5 senede bir imkan varsa km dolmasa bile değişmek iyi olur
|
|
fazlierol
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2022 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı fazlierol
|
Fotoğrafları yükleyemedim bir türlü hata veriyor
|
|
ulas55
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2020 Konum: tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
valla dostum senin aracı bilmem ama ben 53000 km de değiştirmek zorunda kaldım çünkü avare gergi rulmanı ses yapıyordu cırcır böceği gibi ötürüyordu şimdi sökünce sadece makarayı değiştirmek de olmuyor mecburen ısrarım üzerine usta set halinde değiştirdi araç 2018 model partner tepee o işler biraz da şans meselesi anlayacağın..
|
|
en güzeli tabiki senin olandır.
1999 wv polo 1.6 alm 2013 fiat fiorino 1.3 mj. panaroma 2017 toledo 1.4 tsı dsg 125 hp aktif kullanılan 2017 partner tepee 1.6 hdı 115 hp allure aktif kullanılan |
|
206ZL9797
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 206ZL9797
|
Eğer gergi kütüğü , gergi bilyasında sorun yoksa ve devirdaim pompası su kaçırmıyorsa arkadaşa katılıyorum. Ben 5 yılı doldurunca triger kapağını söküp kendim kontrol edeceğim.
Tecrübeyle sabit sadece yıl bazlı dolduğu için değiştirdiğim triger ilk günki gibi çıkmıştı.
|
|
reiho
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Mayıs 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba,
aracım 141 bin km de. triger hiç değişmedi sorun yok gibi gözüküyor ama usta triger kayışı koparsa bin tl çekiciye 10 bin tl tamire ödersin dedi bugün baktım triger artı devir daim orijinal fiyat 3900 tl 3000 tl olan da var https://www.otoyedekmarket.com/kategori/peugeot-301-triger-seti-ve-devirdaim-yedek-parca-fiyatlari ama yine de kullanmayı düşünüyorum kayış kopmadan gidebilirse 160 bin gibi değiştireceğim |
|
Hızır Reis
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |