|
vdo rd3 radyo/cd çalar teyp için aux girişi |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 234 |
Yazar | |||
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
2859A ise benim bu konuda paylaştığım bir şema var onu kullanabilirsin. Ben hali hazırda onu kullanıyorum şu an. |
|||
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|||
breakbeat
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Mart 2018 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı breakbeat
|
||
Cd changera bağlanan soketli aux kullanılıyor mu kullanılmıyor mu ? Ona göre bende sipariş vereceğim. Dumanlar çıktı falan dediğiniz için korktum lehim işinden vazgeçtim. Eğer ki cd changer soketinden aux bağlayabiliyorsak süper olacak
|
|||
Teknikerim
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Teknikerim
|
||
Benim aldığım aux kablosu çalışmadı. Fiat Lineada çalıştı ama
|
|||
breakbeat
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Mart 2018 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 131 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı breakbeat
|
||
Changeri actirdiniz mi hocam arabayi bilgisayara baglayip |
|||
Teknikerim
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Teknikerim
|
||
açık hocam cd changer. modül aldım usb/aux/sd memnunum
|
|||
MelBoz
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Merhaba konuyu bayağı bir hortlatacağım,
Bende bunu denedim. Lehimleri yaptıktan sonra kablo kopukluğuna vs. karşı multimetre ile continuity testleride yaptım ve kablolar tamam. Fakat bağladığımda hiç ses alamadım. İlginç bir şekilde aux kablosunu radyonu teybe bağlamadan telefona takınca telefon ekranında kulaklık simgesi çıkıyor. Yani kabloyu tanıyor. Çaldığım müzik teybe gidiyor yani telefondan çalma kesilip kabloya aktarıyor (Tabii ki bu aşamada elektrik bağlı olmadığından ses alamıyorum). Teyp elektrik bağlantılarını yapıp açtığımda ve aux kablosunu taktığımda telefonlar (Birden çok telefonla denedim) kabloyu tanımyor. Çaldığım müzik telefonun hoparlöründen çıkmaya devam ediyor. Bunu çözebilen var mı? Yarın kabloları Geri çıkartıp CD changer girişini deneyeceğim.
|
|||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bu işlemden sonra teyp yakan çok oldu hocam. en güzel arka çıkışa hazır kablo almak.
|
|||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|||
MelBoz
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2020 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Bu gün elimde olan küçük bir MP3 play ile denedim. Sistem çalışıyordu. Yani telefon bir şekilde kabloyu algılamıyor. Ama buradaki yorumları okuyunca ve zaten telefonda çalışmayınca aracı riske atmak istemedim. Lehimlediğim yerden söktüm. CD changer yuvasını denedim oda çalışmadı. CD changer araçta olmasına rağmen yuvaya bağlantı yapınca çalışmıyor.
Neyse ben bu teyp ile oynamaktan vazgeçtim. Ya USB, Aux olan bir teyp alıp takacağım ya da daha üst model pejolarda gelen RD45 gibi kendinden AUX çıkışı olan bir teyp alacağım. Sorum şu ki RD45 gibi 207 den çıkma bir teyp alsam 307'nin tepy yuvasına oturur mu? Birde arkasındaki elektrik bağlantı soketleri aynımıdır yoksa değişiklik yapmak gerekli mi? Düzenleyen MelBoz - 27 Haziran 2020 Saat 19:12 |
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <1 234 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |