|
Kaza yaptım acil yardım. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
xpity
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 26 Mart 2024 Saat 11:48 |
Arkadaşlar merhaba, Peugeot 204 1.4 2015 makyajlı kasa aracım var. Geçenlerde öndeki aracın aniden durması sonucu kaza yaptım, ön panjur panel ve krom çıta çatladı. PSA olarak baktığımda ikisi 10 bin tl yi geçiyor. Muadileri ise ikisi 2500-3000 arasında. Çok uçuk fiyat farkları var. Bir kaç tane bayii aradım sordum ama hiç birisinden orjinal ve ithal arasındaki fark nedir diye sorduğumda adam akıllı cevap vermediler. orjinal iyidir, ithal dandiktir diyorlar. O zaman neden satıyorsun ithal diyorum ses etmiyorlar. Sonra zaten elimde yok sipariş verirsen gelir diyorlar. Elinde olmayan ürüne yorum yapıyorlar. 2 gündür kafam allak bullak oldu. zaten Ramazan oruç kafası da var bilgisiz insanlarla uğraşmak istemediğim için konu açmak zorunda kaldım. Daha önce aynı şey başına gelen, PSA ile ithal marka arasındaki farkı bariz elle, göz ile gören. Şu sebeplerden dolayı PSA al yada almana değmez, al ithal işine bak bende aldım orjinalden bir farkı yok diyen birilerinden yardım bekliyorum. Bayramdan sonra tamire arabayı veriyorum. O güne kadar parçaları ayarlamam lazım.
Birde Allure kromajlı paneli makyajlı kasaya uyum sağlıyor sanırım, resimlerini yan yana koyup karşılaştırdım öyle kanaat getirdim. Yine sizden de yorum bekliyorum. Düzenleyen xpity - 26 Mart 2024 Saat 12:50 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |