|
Mobil Versiyon Menü Değiştirildi. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 25 Ekim 2017 Saat 00:33 |
Mobil cihazlardan forumu görüntülerken kullanıcı dostu arayüz çalışmalarına tekrar başladım.
Menü hakkındaki yorumlarınızı alabilirsem çok sevinirim. |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bence olmuş kardeşim. birde şöyle türk bayrağı eklersen güzel olur bence derim
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
uzunca961
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Aynen Soner e katılıyorum bende.
Bir de birşey sorucam tapatalk için ücretli birşeyler mi almak lazım. Kullanım açısından büyük kolaylık sağlıyor oraya forum u ekleyebilsek güzel olur sanki
|
|
pusutr
3. Vites Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
http://www.burdurototamircilerodasi.com/tr/wp-content/uploads/2016/07/atat%C3%BCrk-bayrak.jpg Mesela bunun gibi. :) Düzenleyen pusutr - 25 Ekim 2017 Saat 12:01 |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tapatalk malesef sitenin yazılımıyla uyumlu değil yoksa hiç uğraşmıcam zaten
Bayrağımızıda bizim logoyla aynı boyda sağ tarafa hizaladım |
|
uzunca961
2. Vites Kayıt Tarihi: 22 Temmuz 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 630 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı uzunca961
|
Yazılımı araştırdım paralı birşey almak lazımmış galiba
|
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gerek yok yıllardır tüm sayfalar arama motorlarında indekslendi anlık ziyaretçimiz 30 kişi altına pek düşmüyor bunu geliştirmeyi şimdilik tercih ediyorum
|
|
maximusti
3. Vites Kayıt Tarihi: 10 Temmuz 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1207 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı maximusti
|
index konusunda bu site gerçekten çok iyi,
google peugeot ile ilgili birşeyler arandığın hemen hemen ilk sırada bu site çıkıyor (cookiesleri sürekli temizleyen birisiyim) bende o sayede bu forma üye olup devam etmiştim..
|
|
Fazla Yakan Araba Yoktur... LPG Pahalıdır, Mazot Pahalıdır, Benzin Çok Daha Pahalıdır...
|
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
forumla sistem oturdu performans olarak elimden geldiği kadar ara ara düzenlemeye çalışıyorum. Tasarım ve yenilikleride vakit buldukça arttırıcam inş
|
|
ALLEX
3. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mayıs 2015 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1307 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Üstad, eline sağlık.
Bayrak tam olmuş. |
|
MORALİ AĞRIYOR....
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |