|
Motor değişti acil yardım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Samet_308cc
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ağustos 2022 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Samet_308cc
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 10 Ağustos 2022 Saat 18:06 |
Acil yardim. Arkadaşlar merhaba başıma çok enteresan bı olay geldi kısaca yazayım. Araç 100 binde motor yatak sardı die indirildi aslında sapasaglammis vs neyse bende eski motoru rektefiye yaptırmaktansa üzerine biraz daha koyup yeni motor alıp taktırdım. SORU ŞU; Yeni motoru işletmek baya uzun ve meşakatli hemde araç ruhsatta egm olarak gözükecek. Muayane de araç motor no su okunmadığı zaman hafif kusurlu olarak geçiyormuş. Bikac tanıdığımız gidin motor no yu zımparalat gözükmesin. hafif kusurlu olarak geçer dedi hem çok kolay hemde arac motor değişti die damgalanmamis olacak. Ne yapmayı önerirsiniz? İşletmemeyi düşünüyoruz getirisi götürusu ne olur. Bu konularda bilgisi olan var mı?
|
|
Mido5756
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2016 Konum: k.maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aynı sorunu bende yaşadım motor değiştirdim. bir araç muayene teknisyeni olarak ben işletmedim zaten bana gelen motorda numara yoktu tamirci eski motor numarasını olması gereken yere yazmış. öyle kullanıyorum her hangi bir sorun teşkil etmiyor muayenede.
|
|
Ne Mutlu Türk'üm Diyene
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Muayenede vs pek problem çıkmaz ama allah göstermesin çalınma vs. Durumunda sıkıntı olabilir.
Veya olurda bir olumsuz durum karşısında araç change olarak işlem görebilir. Bizim ailenin arabası çalınıp bulunduktan sonra emniyete çekildi ve motorunun değişip değişmediği tespit edildi. Eğer değişme olsaydı araca el koyacaklardı. Olmaz olmaz demeyin her türlü ihtimali düşünün bence.
|
|
onderyksl
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Eylül 2020 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı onderyksl
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bende komple motor değişimi yaptım turbosunda dahil. İşlemler basit yarım saatlik iş. Bence işletmende fayda var eğer sıfır motor taktıysan satarkende daha rahat edersin
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |