|
306 gti el emeği filtre |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
EK-6
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 23 Haziran 2010 Saat 22:53 |
Kendi imkanlarımızla bişeyler yapmaya çalıştık.Bi nebze ciğere hava basmakdı amacımız.Çokdandır aklımdaydı ama elim bir türlü gitmiyordu.Yağmurunda vermiş olduğu boş vakitle Ya Allah dedim başladım işe.Buyrun kareler.
Bu birçok 306gti kullanıcısının yana yana aradığı parça.Orjinal filtre kazanı.Üstündeki filtre artık kadavra görevi bile görmez halde.
Bu yıkanabilir tarz çok daha kaliteli filtremiz.
Alanın şekline göre hurda demir borulardan 3 parcayı şekline göre ekleyerek kaynattım
Üzerindeki küf ü pisliği zımparayla alındı.
Zımparadan sonra bu parlak görüntüyü alsada tatmin etmedi.
5 liralık mavi spreyle verdik odunu:)
Sonrada montaj
Daha önce kullanıp oldukca güzel sonuçlar aldığım benzin katkımıda aldım.
Düzenleyen EK-6 - 24 Haziran 2010 Saat 00:39 |
|
EK-6
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Resimler çok büyük çıkmış admin arkadaş bi ayar verirse daha güzel olur bende birdahakine daha ufak boyutlandırırım.aslında hep 800-600 koyuyordum sorun olmuyordu ama bu sefer sıkıntı oldu.
|
|
vbmaster
2. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
valla biraz resimler net olsa bir de monteli genel bir foto koysan ... ama renk mükemmel oturmuş :) emeğine sağlık kazasız sürüşler ...
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
EK-6
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yav resimler nette çok büyük çıkmış anlamadım bende bir yetkili el atsa üzel görünebilir olucak.Genel foto koysam göremessinki filtreyi zaten el girecek kadar bi boşluk var ordan motorun altına verdik.Orda bir nebze soğuk hava akımı oluyor rüzgardan.
|
|
vbmaster
2. Vites 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
abi doğru ya :) motoru görürdük :) temiz mi pis mi :) kazasız günler ...
|
|
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
EK-6
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Motorun dışı pis olması bişeyi değiştirmez.Motorum gayet tozlu ve hiç önemli değil.Önemli olan motorun içi temiz olsun.Hayatta motor yıkatmam.Çok gözüme batan yeri nemli bezle silerim.Şuan 500km lik yağ var daha içinde.Motorumun üstü toz içi şıkır şıkırdır.
|
|
Sönmez
2. Vites 10 - Haziran - 1989 Kayıt Tarihi: 22 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 220 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Göremiorm resimler cok buyuk olmus.
|
|
EK-6
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Düzelttim
|
|
vbmaster
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ustam dediğine katılıyorum motor yıkatma işine şiddetle karşıtıyım. resimlerin bu hali de süper güle güle kullan ...
|
|
|
shamed
1. Vites 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kazasız günler ...
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |