|
306 kontak sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ahmet124
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2014 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2014 Saat 14:58 |
Arkadaşlar merhaba bundan kısa süre önce bende 306 aldım ve peugeot ailesine katıldım. Lakin dün yaşadığım olaydan sonra peugeottan soğudum. Bizzat ben tarafından kontak anahtarı karıştırılıp başka bi aracın anahtarını kontağa soktum fazla zorlamadım bile farkına vardım hemen ve kendi anahtarını soktum anahtar tam olarak girmedi ve kontak çevrilmedi uzun bi süre uğraştım ama araba inat etti kontak 1 cm kımıldamadı bile gece yarısı tamirci çağırdım geldi bi telle şifreler felan uğraştı telle bi an kontağı çevirdi bişiler yaptı anahtar kabinini öne çıkardı sonrasında tornavidayla çalıştırdı sanayiye çektik arabayı. Bugün görüştüm. araba kendini killitlemiş immo felan saydı fransadan parçalar gelicek aracın kilit sistemi değişecek dedi ve önüme 1.500 lira masraf çıkardı bu fiyat normal mi arkadaşlar başına gelen gören duyan varsa yazsın lütfen. 1999 model griffe sedan 306.
|
|
bir of çeksem karşıki dağlar yıkılır
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |