|
306 torsiyon |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
SONİXS306
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2013 Konum: teknıker Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı SONİXS306
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 11 Mart 2013 Saat 09:37 |
Arkadaşlar benım aracımın aldıgımdan berı arka torsıyonları bıraz ınık duruyor yol tutusunda ve esneklıgınde bır sıkıntı yok ama aracın arkasına 2 kısı bındıgınde gozle gorulur bır sekılde aracın onu havada kalıyor sızce yapa bılcegım bısey varmı
|
|
sonxs
|
|
Barut
4. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
aracın önünü de aynı seviyeye düşürmek istiyorsan spor yay ile eşitleyebilirsin, yada arka torsiyonu orjinal haline yükselttirilecek..
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
SONİXS306
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2013 Konum: teknıker Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı SONİXS306
|
pekı bunu ankarada nereye yapıtıra bılırım bılındık veya tanıdık bır usta varmı
umarım torsıyonlar bozulmamıstır |
|
sonxs
|
|
Barut
4. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
genelde düşürülmüş torsiyonlar daha kısa sürede arıza çıkarır, ankarada ikamet eden üyelerimiz yardımcı olacaklardır..
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
serkan719
2. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
|
2 ihtimal var.
öne 3.5 yay takıcaksın Yada arkayı kaldıracaz. ben ankara şaşmaz da tornacıyım. hallederiz. ama arabayı görmek lazım resim vs. varmı. yayda güzel olur. |
|
SONİXS306
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı SONİXS306
|
arakdaaşlar ben torsıyonların bozuldugunu dusnuyorum pekala ankarada yaptıra bılcegıumız tanıdık bırısı varmı
|
|
sonxs
|
|
serkan719
2. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
|
biz yaparız hocam. tornacıyım ben.
forumdan bir arkadaşa yaptım. kendi aracımıda yaptım. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |