|
Hangi usta haklı? Arabam conta mı yaktı? |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
mesut207
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2016 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aynen öyle. Çocuk bebekti, şimdi konuşuyor, koşuyor :)
Bu arada forumda usta tavsiyesi verilebiliyorsa, yasak değilse, kendi ustamın telefonunu yazabilirim. Ben bir yamuğunu görmedim, eski aracım dahil 10 senedir aynı ustaya götürüyorum. İlk aracımın motor ikaz lambası yandığında internette bir forumdan bulmuştum.
|
|
fthusl
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2013 Konum: ALANYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Öncelikle geçmiş olsun. Aynı sorun yaklaşık 1 yıldır bende de devam ediyor haftada 0,5 lt su eksiltiyor ve radyatör hortumlarında aşırı basınç ve sertleşme mevcut. Dün akşam iş çıkışı eve giderken tak diye bi ses geldi sabah su kontrolü yapacağım diye kaputu açtım genleşme kabının kapağı yok basınçla sanırım attırmış. Motoru hiç söktürmek istemediğim için bekliyordum fakat baya sona geldik sanırım haftaya bırakacağım ustaya.
|
|
2003 206 1.4 HDİ X-LİNE
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |