Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >207
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - yakıt tüketimi?1,4 benzinli 207
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

yakıt tüketimi?1,4 benzinli 207

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2015 Saat 23:51
Orjinalini yazan: monalos monalos Yazdı:

Bana mı dedin :)
bilemiyorum
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2015 Saat 23:56
Orjinalini yazan: dehsetilyo dehsetilyo Yazdı:

Orjinalini yazan: zeynepbg1659 zeynepbg1659 Yazdı:

bence bakım setini dışardan alıp tamirciye gitmek mantıklı değil  şimdi bütün tamircilerde bakım setleri ve yedek parça mevcut birçogunda var  dışardan almakla tamirciden almak arasında fiyat olarak çok fazla bi fark etmiyor ama tamirciden alından aracına daha bi itina gösteriyorlar benim kaanatim öyle 
ben bu foruma iyiki uye olmusum yoksa diyorum.ya dunyadan bi haberim .. Anlasildi merkez tamam

bende bu forumdan çok şey öğrendim mesela aracımda yol bilgisayarı yoktu sonradan basit bi işlemle takılacağını burdan öğrendim ve una benzer birçok şey daha 
benimde en ihtiyac duydugum seylerden bitanesi valla
Maliyeti nedir bilmiyorum bu yuzden geri duruyorum
Yukarı Dön
KIZILASLAN Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı KIZILASLAN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2015 Saat 23:59

bence bakım setini dışardan alıp tamirciye gitmek mantıklı değil  şimdi bütün tamircilerde bakım setleri ve yedek parça mevcut birçogunda var  dışardan almakla tamirciden almak arasında fiyat olarak çok fazla bi fark etmiyor ama tamirciden alından aracına daha bi itina gösteriyorlar benim kaanatim öyle 
ben bu foruma iyiki uye olmusum yoksa diyorum.ya dunyadan bi haberim .. Anlasildi merkez tamam

bende bu forumdan çok şey öğrendim mesela aracımda yol bilgisayarı yoktu sonradan basit bi işlemle takılacağını burdan öğrendim ve una benzer birçok şey daha 
benimde en ihtiyac duydugum seylerden bitanesi valla
Maliyeti nedir bilmiyorum bu yuzden geri duruyorum
sizin araçta yol bilgisayarı yokmu ki. bence olması lazım ?
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2015 Saat 00:01
Orjinalini yazan: fatihpekgoz fatihpekgoz Yazdı:

Normaldir ya senin sanayi ile ne işin olur. Bakımlarını yapmaya kendin mi götüreceksin biri mi götürecek bayan görürlerse nasıl olsa anamaz deyip gereksiz paranı alabilirler. Adamın dinine imanına kalmış yani işin :)
esimin ehliyeti yooook :( arabanin ölüsü de bende dirisi de .. Ama bazen yakin arkadaslarina veriyorum park sensoru taktir da gel diyorum yada bi lastikleri şisirde gel diyorum
Ayyy ne sacma geliyordur size :) :)
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı KIZILASLAN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2015 Saat 00:03

Orjinalini yazan: fatihpekgoz fatihpekgoz Yazdı:

Normaldir ya senin sanayi ile ne işin olur. Bakımlarını yapmaya kendin mi götüreceksin biri mi götürecek bayan görürlerse nasıl olsa anamaz deyip gereksiz paranı alabilirler. Adamın dinine imanına kalmış yani işin :)
esimin ehliyeti yooook :( arabanin ölüsü de bende dirisi de .. Ama bazen yakin arkadaslarina veriyorum park sensoru taktir da gel diyorum yada bi lastikleri şisirde gel diyorum
Ayyy ne sacma geliyordur size :) :)
eşinizin ehliyetinin olmaması sizinle beraber tamirciye gitmesine engel değildir bence 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2015 Saat 00:09
Dehsetilyo yol bilgisayari drdigin sey navigasyon ise hayir yokkk :)
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı KIZILASLAN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2015 Saat 00:12

:)) hayır navigasyon değil aracın ön konsolundaki bilgi ekranı  silecek kolunun ucundaki düğmeye basarak kontrol ediliyor 

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2015 Saat 00:20

:)) hayır navigasyon değil aracın ön konsolundaki bilgi ekranı  silecek kolunun ucundaki düğmeye basarak kontrol ediliyor 

heeeee o var bendeeeeeeeee :) Allahimmmmm sana geliyorum
Yukarı Dön
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı KIZILASLAN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2015 Saat 00:28

heeeee o var bendeeeeeeeee :) Allahimmmmm sana geliyorum
arabanla gitme çok yakıyor :)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2015 Saat 01:05
İnat ettimmmm lennn :) lpg taktirmicemmm
Zamanla o bana ben ona alisacagim dusecek yakiti alisma evrelerimiz
Yukarı Dön
monalos Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı monalos Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2015 Saat 01:15
abla LPG taktırma :) , en iyisi benzin bak 30 Kuruş yakıyor :)

Düzenleyen monalos - 22 Ocak 2015 Saat 01:19
PEUGEOT 206 FARKI 1.4 BENZİN XT 2002 ABS
Yukarı Dön
monalos Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı monalos Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2015 Saat 01:15

Orjinalini yazan: monalos monalos Yazdı:

Bana mı dedin :)
bilemiyorum

:)
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2015 Saat 15:40
Elimde kova bez attim.kendimi sokaga emre firuZenin koltuklarini sildim yarinda ic dıs yikama :)gardaş
Yukarı Dön
SEZGIN72 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı SEZGIN72 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2015 Saat 15:50
Benzin aldığınız yerde de sıkıntı olabilir. Benzin aldığınız yeri değiştirin bir gözlem yapın bakalım ne olacak...

Şehir içinde yoğun trafikte 0,40-0,45 Krş. normal ama sizinki biraz fazla gibi...

Kolay Gelsin.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2015 Saat 16:07
Orjinalini yazan: SEZGIN72 SEZGIN72 Yazdı:

Benzin aldığınız yerde de sıkıntı olabilir. Benzin aldığınız yeri değiştirin bir gözlem yapın bakalım ne olacak...

Şehir içinde yoğun trafikte 0,40-0,45 Krş. normal ama sizinki biraz fazla gibi...

Kolay Gelsin.
bu sefer oyle yaptimm .. Tsk ederimmm
Yukarı Dön
monalos Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı monalos Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2015 Saat 19:23

Elimde kova bez attim.kendimi sokaga emre firuZenin koltuklarini sildim yarinda ic dıs yikama :)gardaş

Pırıl Pırıl oldu desene abla :) , bide ben temizlesem iyi olur
Yukarı Dön
oscelik Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı oscelik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Mart 2016 Saat 09:55
Merhaba Arkadaşlar,

Aynı sorun bende de var. Aracım 207 1.4 benzinli. Bakımdan sonra çok yakmaya başladı. Bakım öncesi ful depo ile 570 - 600 km arası giderken bakım sonrası 470 km ye düştü. Sebebi nedir? Bilen var mı acaba? yada bu konu hakkında önerebileceğiniz bir usta varmıdır İstanbul anadolu tarafında?
Yukarı Dön
Efe-Pöjo Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Efe-Pöjo Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mart 2016 Saat 00:05
ya filtreyi yanlış takmışlrdır ya da bujiler farklıdır. alelade bir yerde mi yaptırdınız bakımı? kendimden biliyorum sahte bosch bujiler yakıtı inanılmaz artırıyor ve de çekişi bariz düşürüyor.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 234

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 804 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 172 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3545 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49176 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 463 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 275 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 496 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 83 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4350 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1710 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 968 0 Just for Justice
konu icon Acil Yardım! 1.4 quicksilver stop ediyor son mesaja git 762 0 ozcank
konu icon 307 1.6 xt yürüyünce gelen ses son mesaja git 1746 11 Pejo58
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 28739 22 Pejo58
konu icon 407 ÇEKMİYOR son mesaja git 3661 6 Oyk2147
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26028 19 wolkan35
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 2488 5 yigitmustafa
konu icon 1.4hdi / 1.4tdci rölanti arızası yardım edin lütfe son mesaja git 233 0 omersardogan
konu icon Kolçak Montajı son mesaja git 870 0 2016active1.6Hdi
konu icon 508 Start-Stop Arızası P1A9C son mesaja git 1985 2 wolkan35
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
SerkanPinar 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English