|
Klimanın devreye girip çıkması?? |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
emresensoy307
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2013 Konum: lüleburgaz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 685 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emresensoy307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bu sorun 1.4 307 benzinli aracta başıma geldi aracta klimadevreden çıkıyordu elektrikçi motor içi sigorta kutusunu açtı orda bir rolenin bozulduğunu söledi ama oraya köprü yaptı klima çalıştı 2-3ay sonra tekrar olmaya başladı sorunun sigorta kutısından olduğunu bildiğimiz için yenisini aldık sorun düzeldi.bunun tamiride yokmuş eski kasalarda tamir edilebilitomuş.
|
|
206rc
|
|
betaser
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2015 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 100 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba arkadaşlar, geçen hafta aynı arızayı benim arabamda yaptı.3 klimacı dolaştım, gaz komple değişti,klima radyatörü yenilendi ama sorun devam ediyordu.Yani boşuna 360TL masraf yaptım.4. klimacı (JPN Oto KLİMA-İZMİR) arabanın içinde klima termostat'ını yerinden çıkarttı ve sistem düzeldi.10 gündür problemsiz çalışıyor.Bence bunu kendinizde yapıp deneyebilirsiniz.Parçanın resmini koyuyorum.
|
|
esstel
1. Vites Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2015 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 50 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam biraz daha ayrıntı verebilir misin? bu parça aracın neresinde bulunuyor? |
|
alperg
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mayıs 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhabalar,
aşağıdaki videodaki durum 2010 model 5008 aracım için de geçerli. Araç soğukken ilk çalıştırmada kompresör sorunsuzca devreye giriyor ve soğutma yapıyor. Ancak motor ısındıktan sonra seyir halinde bazen hiç devreye girmiyor. Yolda klimayı aç kapa yapıyorum, bazen çalışıyor bazen de çalışmıyor. Rölantide de aynı videodaki gibi devreye giriyor ve çıkıyor. Bu sorunla karşılaşıp çözüm bulan var mıdır? Aracın gazı yeni dolduruldu, kaçağı yok, fan çalışıyor. Düzenleyen alperg - 07 Mayıs 2019 Saat 12:26 |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |