|
Rcz 200 thp asphalt |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Gurkan123
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Gurkan123
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 06 Ekim 2019 Saat 14:50 |
Merhaba arkadaşlar grupta yeniyim bir rcz asphalt araçla anlaştım ama daha öncesinde pek araç hakkında ve thp motor hakkında bilgim yoktu araba 85 binde servis bakımlı ileride beni bekleyen sorunlar nedir acaba veya bu araçtan vazgeçmem gerekirmi yorumlarınız için teşekkür ederim
|
|
omeRCZ
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2019 Konum: artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2011 modelRCZ 1.6 THP Yearling Carbon paket 200 HP Manuel vites 80.000km de araç satın aldım 1 hafta önce. Daha sonradan öğrendiğime göre bu araçlarda yüksek basınç pompası kronik olarak sıkıntılıymış bunun değişimi de 7-10 bin lira arası tutuyor serviste. Benim başıma geldi senin de gelmesin... Ha bu demek değil ki RCZ kötüdür. Her araçta var kendine göre kusur buna yapacak bir şey yok. Bir de ön konsolun derisi buruşuyormuş zamanla bilgin olsun. Benim arabada biraz var.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |