|
Sürekli sorun çıkaran RCZ yardım |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
omeRCZ
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Kasım 2019 Konum: artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba, benzer bir sorun ben de yaşıyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum. 1 hafta önce 200hp manuel RCZ aldım ve arabayı alırken önce Erzurum peugeot servise soktuk daha sonra da ekspertize soktuk. Erzurum servisi arabayı cihaza bağladı ve debimetre arızası var masrafı 700TL dedi ve bunu aracın fiyatından düştük. Ekspertiz temiz çıktı ve aracı satın aldık. Aradan 1 hafta sonra aracın Debimetre arızasını yaptırmak için Trabzon Peugeot Servisine götürdük ve orada cihaza bağladıklarında aracın yakıt basınç pompasında bir sorun olduğunu ve masrafının 7.000 TL olduğunu kapakları açarsak masrafın daha artabileceğini 10.000 TL ye kadar çıkabileceğini söylediler. Olayın şaşkınlığıyla ve Öfkesi ile Erzurum Peugeot servisini aradım durumu anlattım. Öyle bir arıza olamayacağını, olsaydı aracın çalışmayacağını veya çalıştıktan sonra tekleyeceğini söylediler. 1 gün sonra arabayı Erzuruma götürdük. Satın alırken araca bakan usta tekrar arabayı inceledi. Bilgisayara taktığında aynı sorunun orada da gözüktüğünü söyledi. Hata kodlarını sildi ve arabayı test sürüşüne çıkarttı 210-220 km hızlara kadar çıktı. Arabada bir sorun olmadığını olsaydı bu hızlara çıkmasına imkan olmadığını söyledi. Test sürüşünden sonra tekrar cihaza bağladı ve herhangi bir hata görünmediğini söyledi. Bu şekilde aracı sürün ilerde bir sorun çıkarsa o zaman kontrol edelim dedi. Şuan için yapacak bir şey yok gibi. Araçta da bir sorun gözükmüyor. Bu 2 gün içinde yaklaşık 700km yol yaptım hiç bir ışık yakmadı. Bundan sonra bir sorun olmayacak anlamına gelmiyor. Arabayı aldıktan sonra böyle şeylerle uğraşmak gerçekten çok can sıkıcı. Ben sorun olmasaydı sorun var diye arıza ışığı yakacağını düşünmüyorum. İlerde sorun olursa ne yapacağımı kara kara düşünür oldum...
|
|
Kaan3410
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2020 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu yazıları şuan ki dönemde okuyan kardeşlerimiz yanlış yönlenme olmasın .. Burhan ustanın ustalığını beğenmedim eskiyi bilmem fakat yeni zaman diliminde kendisinin pek bilgi sahibi olmadığını ve iş konusunda pek sorumluluk sahibi olmadığı kaanatindeyim
|
|
Kaan3410
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2020 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bazen İşler yolunda gider ama bazen de şu söylediklerinin tam aksini yaşayan insanlarla karşılaşmak zorunda kalırsın // Burhan usanın üstün bir bilgiye sahip olduğu düşüncesinde deqilim . Bende aracımı kendisine götürdüm aracımın sorununun ne olduğunu söylememe rağmen önerileri hep farklı oldu / kendimi motordan anlamayan biri qibi tanıttım ve hiç anlamam dedim .. sonrası şu ?
bu müşteriden ne kazansam kardır mantığı “” bu muhakkak ki bir çok usta da var ama Ve ayrıca şu arızan var şukadara halledilir dendiği zaman 2 katı olarak düşünün çünkü aracı alırken konuştuğunuz fiyatı ödemiyorsunuz // sayqılar
|
|
Ozcan123
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Temmuz 2020 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İyi günler arkadaşlar
Uzun zaman sonra çoçukluk hayalim olan Rcz yi almaya çok yakınım fakat sürekli okuduğum kadarıyla çok Arıza çıkarttığı ws aranızda tecrübelerini aktarmak isteyen veya yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim ☺
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |