|
2.el araç ilanlarındaki resimlerin ayrıntıları |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
amonse
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2011 Konum: ordu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2011 Saat 03:14 |
peugeot 206 ilanlarında resimlere baktığınızda araçtaki problemleri kısmen de olsa anlayabilirsiniz.diyelim ki aracın içini gövdeyi gösteren foto yok.alıcıysanız mutlaka isteyin..ızaralara bakın.ızgara düğmeleri kırıkmı arızalı mı...direksiyon göbeğindeki peuget amblemi olan gölgede şişiklik kabarma veya çizgiye benzer izler varmı..varsa aırbag açıktır...ve heleki ilanda kazasız yazıosa alakayı kesin o ilanla....tabi direksiyon değişmiş kazalı olabilir...ben sadece resimlerdeki bariz hataları anlatmak istiyorum...yolcu aırbag gövde bölgesine bakın...bırada I I böyle bir iki adet çizgiye benzer iz varsa aırbag açıktır...yani kazalıdır...hayır kazalı değil ama aırbag kablosu bozuk 50 tl masrafı var diyene itibar etmeyin...aracın yaşı 6 dan fazla veya 6 ise ama rengindeki vernik çok parlaksa mutlaka boyalıdır...yalnız burada fotoğrataki araca vuran güneş ışığı aldatıcı olabilir.206 hdı van araçlarda alırımda rc koltuk atar gtı görünüm verir ama dizel az yakarım lara aldanmayın..ruhsata arka cam ve koltuk işletme olayı 2006 dan sonra son diye biliyorum...kaça gezmek zorundasınız ve her yıl muayene sonrası kapakları taktırıp koltuğu söktürmelisiniz.bu da can sıkıcı olur...gece çekilmiş fotolardaki araç ilanlarına dikkat...kaporta sorunu yani çizik sürtme izleri vardır ki bu en iyi gece anlaşılır...cocugum büyüdü tek kapı kullanamıyorum yok hanım düz vitese alışamadı otomatik alcam bunlarda hikaye...soran mı var kardeşim bize ne hanımından....eğer gtı ve xs lerde diğerlerinde de saunroff çalışmıyorsa buna da dikkat...büyük ihtimal kazalıdır...adamlar cam kestrip yapıştıran bile var.eğer saunrof çalındı saunroof yok ilanlarında saunrofu alırım diyorsanız bulmak zor.ama olsun derseniz dikkat edin o araç tavandan çok fazla sıvı almıştır ve çürümeye daha elverişlidir.koltuklar kılıflıysa sorun nekadar zamandır kılıfta kullanıyorsunuz diye.aldanmayın..aaa adam kılıfta kullanıyor titiz..hayır..koltuk kılıfları koltukları daha çok kirletir.hava alamayan koltuk tozu dışarı atamayınca kalıcı kir tutar...
|
|
fero992
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2011 Konum: AMASYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
teşekürler
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |