|
207 Antipollution Fault |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
207power
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2020 Saat 01:36 |
Merhaba,
aracım 207 1.4 benzinli antipollution fault hatası olduğundan ve arıza lambası yakmasından dolayı geçen hafta ustama götürdüm. Oksijen sensörü arızalı çıktı, Bosch marka ile değiştirdik arıza kodunu silip bir kaç gün sıkıntısız kullandım ancak bugün yine aynı hatayı verdi arıza lambasını yaktı. Düşük hızda ve çeyrek depo altında benzin ile gidiyordum. Aracımda Katalizör iptali var. Bu sorunun kesin bir çözümü varmıdır? Ne yapmamız gerekir?
|
|
muzzy35
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2019 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 287 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
O sıkıntı bendede var benİmkinde çözüm olarak Aracı benzinde kullanınca uyarı gitti lpg varsa uyarı yapıyor. Ama o uyarının birçok değişkeni var umarım çözebilirsiniz ...
|
|
207power
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2020 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aracımda Lpg yok. Sorunu bobini değiştirerek çözdük bugün
|
|
muzzy35
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2019 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 287 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hayırlı olsun ;)
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |