|
207 1.6 vti otomatik vites D de sallanti |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Emre4458
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2020 Konum: Van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 15 Şubat 2020 Saat 19:57 |
arkadaslar merhaba 2012 model 207 1.6 vti tam.otomatik aracım var 3 gün once bujileri degistirdim simdi sıkintım arac d de beklerken 10 15 saniyede bir devir dusuyor geri cikiyor sallaniyor azcık normalde d de aracin hagif titremesi normal ama bu daha farkli aracim 93binde sanzuman yagindanmidir hic degistirmemis benden önceki sahibi yagini yardimci olabilirmisiniz tesekkürler.
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Şanzımanla alakası yok. Sizin ateşleme ve hava yakıt sistemini kontrol ettirmeniz gerekiyor. Gaz kelebeğini temizletip hava filtresini eski ise değiştirip kontrol edin. Buji değişiminden sonra olduysa onunla alakalı da olabilir. Gevşek takılma, bujide çatlak vs.
Düzenleyen talip206 - 16 Şubat 2020 Saat 22:11 |
|
Emre4458
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Şubat 2020 Konum: Van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hocam servisede göturdüm arıza kaydi yok bujiler yeni kablolarda sorun yok ara ara bazen cogaliyor bazen seyrek seyrek titreme oluyor cözemedik varmı baska bildiginiz bir sey d yapiyordu simdi vites n de ikende yapiyor sogukken motor sıkınti yok 5 dk sonra basliyor
Düzenleyen Emre4458 - 10 Mart 2020 Saat 20:00 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |