|
Eat6 şanzumanda 4 den 3 e geçişte vuruntu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
EmreAa
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2021 Saat 21:16 |
Merhaba,
2016 model 1.2 puretech 2008 aracıma son 2-3 gündür 4 üncü viteste 3 e geçerken vuruntu ve ciddi sarsıntı olmaya başladı. Sadece bu viteslerde oluyor. Sıcak soğuk fark etmiyor. Daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu? Ankarada beni yönlendirecek kimse varsa sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yanılmıyorsam sizin sanziman eat6 değil etg6 olması lazım. Önceki 2008lerde eat6 şanzıman kullanılmadı diye biliyorum.
|
|
EmreAa
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba talip bey,
Klavuzuna tekrar baktım tam otomatik eat6 japon aisin şanzuman varmış. Aynı yıl aynı model de bir de etg6 var. İkisi de piyasaya sürülmüş.
|
|
talip206
4. Vites Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Eat6 genelde sorunsuz bir şanzıman. Bahsettiğiniz sorunları yaşayıp yağ değişimi ile ilk günkü gibi vites geçişlerine kavuşan pek çok kişi var forumda. Eğer değişmedi ise tavsiyem değişim yaptırın.
|
|
EmreAa
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Evet haklısınız yağ değişimini başka forumlarda da okudum. Sanırım ilka aşamada bunu deneyeceğim, teşekkür ederim
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |