|
Peugeot 207 1.4 vti düşük yağ basıncı uyarısı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Myk21
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2019 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2019 Saat 22:37 |
Merhaba arkadaşlar aracım triger yırttı subaplara zarar verdi neyse değiştik yaptik hepsini sonrasında düşük yağ basıncı uyarısı vermeye başladı üst kapak açıldıktan sonra yağ muşuru filtre en son da yağ pompasına kadar değiştirdim yine düzelmedi usta motor inecek dedi kalsın dedim öyle sürmeye devam ettim 2 3 sonda sonra başka sebepten üst kapak yine açılmak zorunda kaldı bide ne gorelim krank mili milin ustjnde durduğu silindir kısmı asinmisti hep bu sefer farklı ustaya gitmiştim usta üst kapağa yağ gelmediği için öyle olmuş dedi herhangibir yerde tıkanma vardır ondan üste yağ gelmiyor dedi motoru indirmemiz lasim dedi oda maddi yönden imkan olmadığı için kalsın dedim onada şuan oule kullanmaya devam ediykrum ne yapmam lazım yardım edin
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |