|
marşta stop etme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Dogukan35
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2019 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dogukan35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 26 Ekim 2019 Saat 11:58 |
iyi günler 1.4 vti 207 im var 130 binde aracıma marş a bastığımda cok fazla rolanti oynuyor cogu zamanda stop ediyor ama gaz vererek çalıstırdıgımda o büyük dalgalanma olmuyor ve 3 bın devirden sonra tam anlamıyla gaz yedigin hissediyorum birde aracımın bujilerini degiştirdim çig yakıyor diye iridyum 3 tırnak buji takmışlar bende aldım gittim aynısından aldım taktım sonra araştırma sonucu bujilerin yanlıs oldugunu ögrendim buji yaparmı boyle bir arıza. Servıs e götürdüm vuruntu sensoru ve oksijen yakıt dengesiz ligi gibi arıza verdi bir bmw ci arkadasım da bu tür motorların kronık bır arızası var zincirleri zamanla bazılarında uzama yapabılıyor motor ateşleme yi kaçıyor dedi izmirde tam anlamıyla bakabılıcek bir usta varmı servıs ılkte beynı göndercez sonra tesisat a bakıcaz sonra motor açılacak dedi aklım çıktı.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |