|
partner aracımın teyp sorunu var yardım lütfen |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
aopena
1. Vites 26 - Ağustos - 1992 Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2010 Konum: artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2010 Saat 11:26 |
arakdaslar aracı daha yeni aldım fakar teybim çalışmıyor kaset koyuyorum ekranda TAL CALL yazısdı çıkıyor sizce ne sorunu olabilir burada pageout servisi yok bu yüzden burdan bekliyorum ayı sorunla karsılasan oldumu
|
|
TheEchoes
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2010 Konum: Beşiktaş / İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
aracın kullanım kitapçığına baktın mı? Düzenleyen TheEchoes - 25 Nisan 2010 Saat 17:55 |
|
aopena
1. Vites 26 - Ağustos - 1992 Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2010 Konum: artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ikinci oldğundan kitabcıığı yok :/
|
|
TheEchoes
2. Vites Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2010 Konum: Beşiktaş / İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 149 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TheEchoes
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
genelde teyp lerdeki açılmama problemi arac servise gidince yada akü sökülünce teyp pin kodu ister yetkili servisten talep edersiniz (az bi prosüdürü var bi kaç gün bekletiyolar psa grupta pin kodu fransadan geliyomuş? servisin yalancısıyım) pin kodunu girince teyp açılır ama senin sornun böyle birşey mi bilmiyorum. yalnız şu olabilir eğer pin istiyorsa ve yanlış giriyorsan (3 yada 5 defa tam anımsamıyorum) teyp kendini bir süreliğine kitliyor sanırım 1 saat falan o süreçte dogru pin kodunu girsen bile kabul etmiyor. bence yetkili servise telefonla ulaş onlar muhakkak biliyorlardır.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |