|
Peugeot 2008m2020 allure ekranın sistem ismi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Alperenizgut
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Kasım 2020 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Alperenizgut
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2020 Saat 02:33 |
2020 allure aracım var vakti zamanında Allure dynamic araçlarda navigasyon bu 7 ich'lik ekran bukunuyordu bebim amacım bu ekranın konteol ünitesini allure dynamic araçla değiştirmek istiyorum ama sistemin ismini bir türlü bulamadkm nac veya smeg adlarını duydum daha öncesinde vw ve renault araçlarım oldu sistem isimlerini bulmakta bu kadar zorlanmamıştım şimdi sormak istediğim ben bu araçta ki nac veya smeg sizler beni aydınlatıesa çok sevinirim konrrol ünitesini navigasyon bukunanla değiştirip aktif edersem dijital göstergede navigasyon aktif edliebilir mi.
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Araç yeni olduğu için hocam bu tip bilgilere ulaşmak zor oluyor malesef. yapacağınız değişim olurmu olmazmı malesef bir bilgim yok benim tabi genelde psa gurubu bu tip eklentiler yapılabiliryor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
ermanada
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2021 Konum: van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
peugeout yeni serilerde nac ve rcc kullanmakta. nac navigasyonlu olan rcc ise navigasyonsuz olandır. vites konsolunun altında bir kutudur. ekrana bir kabo ile bağlanmakta. ekranı değiştermeniz durumda sadece ekranı buyutmuş olacaksınız. özellikler gelmeyeceketir. rcc ye 10" ekran takarsanız hızlı erişim tuşlarını (piyano tuşları üzerindeki dokunmatikleri) değişmeniz gerek o çok çok masraflı. değişmeyeyim dersenizde ekranda iki parmak tıklama ile kumanda edebilirisniz. yurt dışında 520 dolar kople set. ekran nac ile birlikte. aşağıda linkini bırakıyorum. önceki modellerde wave 2 3 kullanırken son modellerde wave 4 kullanılmakta.
|
|
ermanada
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2021 Konum: van Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |