|
Rampada Aşırı Titreme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
hakan76
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mart 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 07 Mart 2021 Saat 23:04 |
Herkese merhaba
Bir türlü çözülemeyen sorunum var 2015 dizel otomatik 2008'im var arabada normalde hiçbir sorun yok ancak uzun bir yokuşa rampaya geldiğimizde gaza basınca bütün araba da aşırı bir titreme oluyor güçten düşüyor ayağını gazdan çekince normale dönüyor eğer rampa bitmediyse gaza basınca tekrar titreme başlıyor işin kötü yanı her zaman yapmıyor düz yolda yapmıyor. Baskı balata dediler değiştirdim volan dediler değiştirdim aks dediler baktırdık usta iyi durumda bunda bir şey yok dedi. Çaresiz kaldık sizce neden olabilir. Başına daha önce gelen oldu mu acaba böyle bir şey. Şimdiden teşekkürler
Düzenleyen hakan76 - 07 Mart 2021 Saat 23:04 |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhabalar hocam peki aracınıza baskı volan değişimden sonra şanzuman alıştırması yapıldımı. Diğer sebepler enjektör ve havadebimetre gibi parçalardanda kaynaklanabilir. Ek olarak şanzuman ve motor kulaklarına bakıldımı.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
hakan76
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Mart 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba şanzıman alıştırması yapıldı mı bilmiyorum açıkçası enjektörler ilk akla gelmişti temiz çıktı şanzıman ve motor kulaklarına bakıldı.En son usta şanzıman da üretim hatası olabilir komple değişmesi gerekir gibi bir cümle kurdu. Çok anlamıyorum ama nasıl üretim hatası olabilir kafama yatmadı. Böyle bir duruma denk gelen oldu mu acaba? Havadebimetre yi de sorayım. Teşekkür ederim ilginize.
|
|
Emre66
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2021 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Benim başıma gelmişti böyle bir olay aks içindeki yayı kırmıştı
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |