|
Gösterge Panelindeki Işıklar |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
CiBaR
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2016 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2016 Saat 14:01 |
Hepinize iyi günler...
Aracım 2003 Model Partner 2.0hdi geçenlerde başıma gelen bir olay kafamı karıştırdı. Sabah çalıştırma esnasında ilk 2-3 dakika rolentide de çalıştıktan sonra gösterge panelinde STOP yazısı ve sağ tarafta el freni uyarısının altında değişik bir simge yanıp sönmeye başladı. 1-2 dakika bekledim sönmediler.... kontağı kapattım ve tekrar çalıştırdım. daha da yanmadı.... araç yağ ve su eksiltme kesinlikle yok ama bu neden olabilir acaba... Saygılarımla... |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
tayfundyg
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2017 Konum: nevsehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tayfundyg
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
merhabalar usta aynı arıza suan bende var sen ne yapmıstın bu arıza ıle ılgılı nedir sıkıntı
tesekkurler
|
|
Kocak
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2017 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hidrolik yagini tamamlarsan sonecektir unlem ve stop |
|
Hüdavendigar34
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Kasım 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Hüdavendigar34
|
Çok geçmiş olsun bende de aynı sıkıntı vardı aracın fren sistemini bir kontrol ettirin. Ben araç hareket halindeyken el freni ve stop yazısı yanıyor ve uyarı sinyali veriyordu arka kampana fren merkezi dağılmış oradan hidroliği boşaltıyordu değiştirdik hidroliği tamamladık bir daha aynı hatayı almadım.
|
|
mstfpl
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2019 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bnde 206 var aynı uyarı bana veriyor stop yazısı ve sağdaki ışık yanıyor hidrolik yağı da tam diğer yağları da acaba neden olabilir bilen var mı?
|
|
bilisimci01
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2019 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bilisimci01
|
yedek su deposu seviye sensörü hatası suyu kontrol edin eğer su varsa sensör kireç yapıyor hava fitre ön borusunu çıkartın yedek su deposunun az altına doğru bakarsanız sensörü görürsününüz sökün ve temizleyin eğer olmaz ise yenisini alın 45 50 tl civarında çok pahalı bi parça değil
|
|
mstfpl
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2019 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
eyvallah sağolasın
|
|
Karaca3586
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Mart 2020 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Karaca3586
|
yanan lamba motor suyu lambası eger suyu normalse suyun içindeki müşir arızalı olabilir su yok gibi algılıyor
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |