|
KOLTUK YARDIMI |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
VLKNYKSLN
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2014 Saat 05:42 |
Tabi buruşmalarda en büyük etken pantalondaki cüzdan,çiziklerde en çok yine pantalonların arka cebindeki marka demirleri ve yine zımba demirleri yüzünden oluşuyor. Tabi bunların oluşması yüzünden bu deformasyonlar gözüme çok batıyor sırf bu yüzden aracımın sadece oturma koltuk kısmını nubuk olarak yani alcantra derisi ile kaplatmak istiyorum.Bunu yapabilecek bildiğiniz,biliyorsanız tavsiye edebileceğiniz bi yer varmı ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim... |
|
NEW CAR - Alfa Romeo GIULIETTA
EX CAR - Peugeot RCZ |
|
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
burda bu işi yapabilen 1 kişinin 1 tanıdığını tanıyorum :) o kişi kolaylı aksesuarda çalışıyor onun arkadaşı :) yardım ederim fakat iletişim tel no yok, 1 ara benim derileri düzeltmek için gitmiştim işçiliğini gördüm çok iyidi. üstüne kat çektireceğin için bence daha iyi sonuç alırız çünkü orjinal deriyi değiştirme işçiliği on numara 5 yıldız :))
istediğinde haber ver gidelim görüşmeye ;)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
VLKNYKSLN
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2013 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
|
bugün ? :D
|
|
EX CAR - Peugeot RCZ |
|
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
akşam? :D
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
VLKNYKSLN
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı VLKNYKSLN
|
süper olur :D bana alo de müsait olduğunda...
|
|
EX CAR - Peugeot RCZ |
|
Aziz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
tamam :D
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |