|
Kapı ve bagaj fitilleri değişimi! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
TayfurKara
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı TayfurKara
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 30 Haziran 2014 Saat 22:05 |
Merhaba sevgili arkadaşlar.
Aracımın kapı ve bagaj fitilleri çok eskimiş durumda. Araba yıkatıldıktan sonra damla damla içerden pislik akıtıyor ve arabanın temiz görünmesi 5 ile 10 dakika arasında sürüyor. Her arabayı temizleyişimde fitilleri çıkartıp silip geri koyuyordum ama artık illallah ettim. Değişmek istiyorum. Belki de hiç alakası yoktur ama kafama takılan soru şu "Fitilleri değişmiş bir araba kaza yapmış izlenimi mi uyandırır?" Söylediğim gibi belkide çok alakasızdır ama size danışmadan değiştirmek istemedim. Son olarak Peugeot 306 Griffe olan aracım için fitili alırken neleri belirtmem gerekir yoksa parçacılarda her araba için farklı fitil varmıdır? Saygılarımla, görüşmek üzere. Tayfur Kara | www.tayfurkara.org Griffe,306 1999 |
|
www.tayfurkara.org | Kişisel web sitem
Peugeot 306 Griffe |
|
samet206
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Usta yaşı geçmış araçların çoğunda fıtıllerde yıpranma olur zaten bunuda kazaya bağlayan satıcı olursa gitsin kendıne hurdalıktan araç seçsın :) fıtıllerın orjınalı pahalı oluyor ama bu tarz urunlerın uretımını yapan bı yer varsa çevrenızde uygun fıyattan temın edebılırsınız veya yaptırabılırsınız bırebır olarak.Benım kendi aracımdada arka kapınınkı paramparça kuru sılmekten ve kapı açıp kapamalardan meydana gelıyor genelde .Her araç ıçın farklı fıtıller var uyumlu olması gerekir tabikide ama uydurabılyıorsanızda sıkıntı olmaz.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |