|
Otomatik kitlenme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
med_line
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2023 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2023 Saat 15:37 |
Merhaba arkadaşlar,aranızda yeniyim. Peugeot 508 GT(2023 model) aracımda araçtan indiğimde kapıların belli bir süre sonra otomatik kitlenmesini(pasif kapı kitleme-daha önceki opel insignia aracımda vardı) istiyorum.Fakat ayarlarda bu özelliği bulamadım. Araçtan indiğimde kapıya veya kumandaya dokunmadan kitlenmesini istiyorum.
|
|
ctronle
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2023 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba
araçtan iner inmez veya biner binmez bunu yapabilir ancak arabada yolcu olması durumunu da düşünerek koymamış olabilirler pasif kilitlemeyi tercih etmiş olabilirler indim (araç kapıları kapalı - motor çalışıyor mu ? hayır - kontak anahtarı takılı mı ? hayır - aracı kilitle) gibi bir algoritması olması gerekiyor bu durum araç içindeyken araç hareket etmeden de çalışacaktır bindim (araç kapıları kapalı - motor çalışıyor mu ? hayır - kontak anahtarı takılı mı ? hayır - aracı kilitle) böylece arabaya biner binmez veya iner inmez kapanır ancak anahtarı o anki durumla diyelim yan koltuğa bıraktınız veya konsola bıraktınız çıktınız düşünmek bile istemiyorum :) iyi forumlar saygılar |
|
med_line
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2023 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Peugeot'un diğer modellerinde olan bu özellik neden 508 GT'de yok acaba.
|
|
ctronle
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2023 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 14 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
marka böyle bir tercihte bulanabiliyor olabilir peugeot böyle öngörmüş :)
sonradan eklenebilen bir özellikse belki işinizi yine görecektir incelemeye devam edip gelişmeleri paylaşabilirsiniz iyi forumlar
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |