|
106 Vites topuzu değiştirmek istiyorum fakat; |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
CrimsonChild
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CrimsonChild
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 19 Mart 2014 Saat 16:55 |
Herkese merhaba, yeni aldığım 106 aracımın vites topuzu çok komiğime gidiyor ( Körüklü olan) forumda Haşim beyin anlatmış olduğu bi konu var fakat momo topuzu anlatmış ben gti topuzu istiyorum bunu takmak mümkün müdür ? Her hangi bir sorun yaşar mıyım uyum ile ilgili ? Yardımcı olursanız sevinirim..
|
|
1999 / 106 1.4i XR / ATEŞ KIRMIZISI.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
denemedim ama sanmıyorum sorun ılucağını bilgisi olanlar mutlaka yazıcaktır
|
|
CrimsonChild
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CrimsonChild
|
Beklemedeyim..
|
|
|
|
outlaw
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
BENDE VİTESİ ÇUBUĞUYLA DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM KISA OLANDAN TAKICAM AMA TAM EM,N DEĞİLİM OLUR MU ??
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
CrimsonChild
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CrimsonChild
|
Aynen ben de onu istiyorum mümkün mü yardımcı olacak kimse yok galiba.
|
|
|
|
CrimsonChild
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CrimsonChild
|
Güncel
|
|
|
|
outlaw
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
DENEME YANILMA YOLUYLA ÖĞRENİLECEK ANLAŞILAN ...
|
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
CrimsonChild
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CrimsonChild
|
Öyle görünüyor..
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |