|
2019 model Peugeot 2008' da Akıllı Telefon Hi. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Charisma1907
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2020 Konum: Şırnak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Charisma1907
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 16 Mayıs 2020 Saat 20:48 |
Herkese merhabalar. 14.05.2020 tarihi itibari ile 2019 model 1.5 Bluehd Allure paket araç alarak araniza katıldım. Ilk izlenim olarak aracı beğendim. Gayet güzel ancak akıllı telefonumu bir türlü araca bağlayamadım. Samsung note 9 marka cep telefonu kullanıyorum. Navigasyon ve diğer özelliklerini kullanamıyorum. Internette yapmış olduğum araştırmalarda aynı sorunu yaşayan arkadaşların yönlendirmelerini yaptım ancak hala bir sonuç almış değilim. Konu ile alakalı yardımcı olabilecek arkadaşlardan bilgilerini paylaşmalarını rica ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Herkese iyi günler...
|
|
Charisma1907
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2020 Konum: Şırnak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Charisma1907
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Arkadaşlar tekrardan merhaba. Sıkıntıyı kısmende olsa çözmeyi başararak Android Auto bağlantısı yapabildim. Bunu sağlarken data kablosunu telefonunuzun orjinal kablosu olmasına dikkat edin. Piyasada 10-15 tl ye satılan data kabloları bağlantı sağlamıyor bilginiz olsun. Ancak hala daha nasıl video izleyebilirim bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlardan bilgilerini bekliyorum.
|
|
ekobey
1. Vites Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2020 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kısmende olsa çözmeyi nasıl başardınız bende aynı sorunu note 8 ile yaşıyorum. orjinal kablo kullanıyorum telefon bağlı gösteriyor ama araç ekranı bağlanmadı diyor...
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar bu sorun bir çok kullanıcı tarafından karşılaşılan bir durum. google play de yetkili bir servisde bir ustanın yönlendirmesi sonucu bir uygulama yükleyen kullanıcı çözüme kavuşmuştu ama arkadaş hangisi olduğu söylemedi forumda malesef.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
whisky
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yanlış hatırlamıyorsam android auto programı böyle durumlar için araca bağlanmak için kullanılıyordu. ios kullandığım için deneme şansı bulamadım. belki siz deneyebilirsiniz.
|
|
o.a.d
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mayıs 2021 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhabalar 2016 model Peugeot 2008 aracımda ben de bu sorunu çözemedim.
Telefonum huaweiP30. androidauto yükledim, 2-3 farklı kablo denedim ancak bir türlü telefonu araca bağlayamadım. Sorun çözen var mı ? |
|
Monay
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2020 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhaba bu hafta Apple dan androide geçtim.
2016 model 2008 sahibiyim. Apple kullanırken Apple Çar olay çok kolay ekrana bağlanıyordu ama androide her türlü kablo denememe rağmen “mirror link” ile bağlantı kuramadım. Nasıl yaptınız acaba
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |