|
Debriyaj da Direksiyon Sertleşmesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sdaty35
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2023 Saat 14:13 |
2005 1.9D Partner da günlerdir çözemediğim ve anlayamadığım bir sorun, bilen varsa yardımcı olabilir mi?
kontak çevirip aracı çalıştırdığımda direksiyon normal, yağ gibi kayıyor ama ne zaman ki debriyaja basıyorum bildiğin eski bmc kamyon direksiyonuna dönüşüyor, iki elle çeviriyorum. Debriyajla mı alakalı yoksa devir düşünce mi yapıyor bilmiyorum ama yolda giderken bile debriyaja bastığım anda direksiyon sertleşiyor, dönüşlerde neredeyse kaza yaptıracaktı. 3 gündür olan bir problem, öncesinde hiçbir sorun yoktu. Direksiyon hidroliğini kontrol ettim, seviye normal Direksiyondan kutudan herhangi bir anormal ses gelmiyor Herhangi bir uyarı/ikaz ışığı yok, İnternette benzer problem yaşayan bulamadım. Problem ne olabilir?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |