|
Koldan Kontrollü USB Teyp Lazım. |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
Peugeot35
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2017 Saat 23:52 |
|
Arkadaşlar koldan kontrol edebileceğim temiz kullanılmış usb çalıştırabilen teybiniz varsa alabilirim.
|
||
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
|
teybin kumanda destekliyse, direksiyon kumandanla araya aparat yaptırabilirsin..
|
||
pepecura
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 374 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
pioneerin 307 ye direk uyumlu bi modeli var aparata falan gerek yok ama ekranı ufak modelini hatırlamıyorum malesef
|
||
Peugeot35
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2016 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 484 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
|
hocam öyle birşey varsa çok süper olur. evet teybim uzaktan kumanda desteklidir. peki bu aparat nedir neyin nesidir. nerden bulabilirim yardımcı olurmusun ?
|
||
Peugeot35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
|
hatırlarsan bilgim olsun hocam.
|
||
ggitaristt
3. Vites Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1277 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
|
@Sonerkyl bu direksiyon kolu teyp bağlantı aparatı aparatı yapan arkadaş kimdi?
Soner bilir.. Düzenleyen ggitaristt - 19 Şubat 2017 Saat 23:11 |
||
Peugeot35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
|
Youtube den bu işi yapan ustanın nosunu buldum her teyip olmasada uygun olan teyiplere göre bu aparatı kendi yapıyormuş ne yazık ki bizim teybin modeli uygun değilmiş o yüzden olmuyormuş. kısaca teybi değiş 80 tl + aparat parası 50 tl + montaj falan filan derken bizim kola uygun teybi almak daha mantıklı geliyor. Düzenleyen Peugeot35 - 21 Şubat 2017 Saat 00:36 |
||
ggitaristt
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
|
Her türlü pahalıya geliyor..
|
||
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben orjinalden yanayım hep masraf hep masraf valla daha geçen hafta 230 tl me çöktü bizim aslan
|
||
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
||
Peugeot35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
|
aracın orjinal teybi bende ama gel gelelim kaset devri kalmadı radyoya talipmi olalım diyorsun bekleyelimki bi şarkı çalsınlar soner hocam karar verilmiştir..... en temizi aslan bizimde paralara çökmeden bi kumanda bulup var olana itaat etmektir.
|
||
ggitaristt
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
|
Kaset çalar kısmını iptal et yerine aux yap..
Yeni görevim her pejoya aux.. |
||
Peugeot35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
|
hocam tam umudu kesmişken öyle şeyler sunuyorsunuz ki hemen bir yeşil ışık daha yanı veriyor. o iş nasıl oluyor peki bilgilendirirsen süper olur. heleki dediğin gibi bir uygulama söz konusuysa dehşet olur diyebilirim.
|
||
ggitaristt
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ggitaristt
|
|
Bunun için sadece internette araştırma yeterli. Bilgisayara bağlatmadan orjinal auxu aktif etmeden sadece kasetçaların okuma başlığındaki 3 kabloya bağlantı yaparak, teybe dışarıdan ses girişi yapabilirsin.. Ankaraya gel bizzat ben yapayım o derece.. |
||
SCREAMN
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2016 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hazır yapılı kasetler var diye biliyorum normal kaset aux kablosu takılı şekilde satılan 15 20 lira cıvarıdır en fazla kaseti taktıyosun auxu telefona vb müzik aletine taktın mı tamamdır
birde digital usb changerler var ama onlar 200 250 lira civarı orjinal teyibe takılıyor koldan kumandayıda kullanabiliyosun orjinal cd changerin girişine takılıyor |
||
ne kadar yaşadığın değil nasıl yaşadığındır asıl mesele
|
||
Peugeot35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
|
hocam bahsettiğiniz olayı bugün öğrendim müzik işi yapan yerleri gezdim biri söyledi kasete bağlı aux kablosu varmış onları kaset çalara takınca telefondan da istediğin müziği çalıyorsun + koldan kontrolde yapıyorsun. sipariş verelim gelsin
|
||
ramtas
1. Vites 21 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
1.6 xt 307 2005 benzinli otomatik istanbul
|
||
ramtas
1. Vites 21 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben 3-4 senedir kullanıyorum ucunada mp3 çalar taktım çakmaklıktanda şarj oluyo bu şekilde hallettim
|
||
|
||
ramtas
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
ben teknosadan almıştım http://www.vatanbilgisayar.com/sl-ad40-kasetten-mp3-calar-stereo.html
|
||
|
||
Peugeot35
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Peugeot35
|
|
bu bahsettiğiniz kasetin iki türlüsü var. Birisi şarjlı mp 3 gibi bişe kendinden bellekli fiyatı 89 tl. Diğeri ise aux çıkışlı 15 tl. ikiside teybin hoparlör kanalını kullanıyor biri telefonla kontrol diğeri ise kumandayla kontrol yani direksiyon kontrolden sadece ses kısma açma aktfi sanırım şarkı değiştiremiyon. |
||
ramtas
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
benim kullandığım sadece kaset mp3 sonradan taktım
|
||
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |