|
"Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
HYAMAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Temmuz 2023 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2023 Saat 03:12 |
Merhabalar, Radyo işlerini bilen arkadaşlara bir sorum var: Peugeot 206+ aracımda "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" marka model radyo var. Aux girişi almaya çalışıyorum. Arkada boş bir soket var ve benim de mini iso girişli bir adet aux kablom var. Fotoğraflarda boş soketi, soket şemasını da paylaştım. Radyonun devresine lehim yapmadan bu soketten aux çıkışı almam mümkün mü acaba? İnternette çok pahalı bir aux aleti var onu almak yerine ucuz yollu çözülemez mi? Not: Radyoda aux modu yok malesef ki kabloyu oturtsam bile sonraki aşamayı nasıl çözeceğimi bilemiyorum. |
|
Baki TANRISEVEN
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Saat 9 Dakika önce Konum: Cumhuriyet Mah. 60610 Sk. Ö Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Baki TANRISEVEN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhaba, aynı modelden bende de var. Bende CD yi iptal ederek içeriden aux için bağlantı yaptım. Fakat soldan ses düşük geliyor. Mini iso dan veya başka bir şekilde aux bağlantısı mümkün mü?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |