|
307 Dijital klima aydınlatma sorunu ve çözümü |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
gozem
2. Vites 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 17 Haziran 2011 Saat 12:07 |
Arkadaşlar aracımın dijital klimanın tuş aydınlatmaları yanmıyor, yanlız ekran aydınlatması çalışıyor. Klima panelinin sökülmesi ve çözümü hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
teşkkrler |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
gozem merhaba. öncelikle seni görmüşken sorayım yay işini ne yaptın kestirdiğin yayların sağlıklı olmadığını spor yay takman gerektiğini konuşmuştuk inşallah değiştirmişsindir.
dijital klimanın arkasında ampuller var olması gerekli. çıtaları sonra klimayı sökerek arkadaki ampulu değiştirme imkanın var diye biliyorum, benim başıma gelmedi ama böyle bir kaç yazı okumuştum.
burada nasıl söküleceği konusunda bilgiler mevcut.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
gozem
2. Vites 07 - Ağustos - 1984 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: GiresuN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 517 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tşk..
Araca orjinal yay aldım eski haline getirdim. Yanlız bu şekilde pek sürüş ve görsel olarakta keyif vermiyor. 7.ayda muayenem var ozamana kadar katlanacağım. Sonrası için ise 3cm yay taktırmayı düşünüyorum. Bu arada bizim arac tam 7 cm basılmış :) ölctüğümde şok oldum. Şimdi ise tay gibi :D |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
2004 307 XT 110hp manuel,dizel.. Dünya Kadar Malın olucağına Fındık Kadar Turbon olsun |
|
golge_oyunu
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Amasya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı golge_oyunu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Aynı sorun bende de var dijital klimanın tuş ışıkları yanmıyor ama gösterge çalışıyor.. metin arkadaşım o linte manul klimanın sökülmesi var dijital oanın varmı yoksa ikisi de aynı şekildemi sökülüyor ?
|
|
gozem
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
sorun çözüldü, sadece küllüğü açtıktan sonra 2 vida var onları söküp dış cerveceyi çıkartıyosunuz. üsteki kalan 2. çerceveyi sökmeye gerek yok.
sonra dijital kilima panalini tutan 2 vida daha göreceksiniz onlarıda söktükten sonra paneli dışarı alın. patlak olan ampulü değiştireceksiniz t5 gösterge ampulu diye geciyor ismi |
|
Mehmet Ali ÇECELİ
|
golge_oyunu
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Amasya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı golge_oyunu
|
çok teşekkür ederim arkadaşım yarın ilk iş deneyeceğim :))
|
|
golge_oyunu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı golge_oyunu
|
|
|
golge_oyunu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı golge_oyunu
|
benim aracım otomatik vites , külllüğün ordaki iki vidayı söktüm ama paneli çıkartmak imkansız gibi ((
|
|
gozem
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ilk önce vitesin etrafındaki çerceveyi kastırarak çıkarmayı deneyin,(vidası olduğunu düşünmüyorum) sonrada klimadın dışındaki çerceveyi düz tornavida ile yanlardan kastırın, çok zor iş değil bence gözünüzde büyütmeyin :)
|
|
Mehmet Ali ÇECELİ
|
golge_oyunu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı golge_oyunu
|
Hallettim )) vitesin etrafındaki çerçevenin nasıl çıkacağını düşünmek biraz vaktimi aldı . sonra tırnaklarımla kastırdım biraz kolayca çıktı , gerside dediğiniz gibi hallettim.. çok teşekkür ederim.. :)
|
|
maestro
2. Vites 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar benim klimam manuel.düğmelerin ışıkları yanıyor ama panel aydınlatması yanmıyor ayrıca küllüğün ışığı da yanmıyordu bugun alt çerçeveyi söktüm küllük ampülünü buldum yanmış kararmış klima panelinin vidalarını da söktüm ama çıkaramadım geriye doğru gidiyor ama dışarı gelmiyor acaba üst çerçeveyi de mi sökmek gerekiyor??
Düzenleyen maestro - 21 Kasım 2011 Saat 21:36 |
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
maestro
2. Vites 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
+
|
|
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
|
Canip
1. Vites 29 - Mayıs - 1979 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2011 Konum: Iğdır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Bendede aynı sorun var. bende değişeyim, bilgi için teşekkürler (pejo sayesinde oto tamircisi olup çıkacaz)
|
|
**Peugeot 307 XT 2004 1.6 O.V.**
Değişeni yok ama değiştireceğim yeri çok |
|
albayman
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2011 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 585 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hafta sonu aydınlatma ışıklarına el atmayı düşünüyorum eğer zaman bulabilirsem :) bu hafta sonu olmazsa da bigün o ışıkların renklerini mavi ya da beyaz yapmayı düşünüyorum. eğer yaparsam fotoları açıklamaları ile paylaşırım... |
|
2006 307sw 1.6 hdi comfort + cruise control
|
|
seydişehirli
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2014 Konum: konya seydişehi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı seydişehirli
|
merhaba benimde tuşların aydınlatması çalışmıyor buruau yazanları mesai bitiminde bende denicem ama küllüğün sol tarafındakı ufak kırmızı yerde de ompül varmı ? biln yardımcı olabilirmi acaba ?
|
|
307 xt kırmızı şeytan
|
|
EmSul
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaşlar yeni konu açmayayım dedim dijital klima tuş ışıkları yanmıyor paneli sökmeden teybi sökerek oradaki boşluktan elimi sokarak klima panelinin ampullerine ulasabiliyorum ama çevirmeyi denedim çeviremedim.Acaba çekerek mi çıkıyor yoksa çevirerek mi ona göre zorlayacağım
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
Orçun.Dmr
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
|
Çevirerek cikiyor fakat dar alanlar da bosuna ugrasmayin derim, 6 vida söküp komple paneli cikarin oyle daha kolay olacaktir.
|
|
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
|
EmSul
2. Vites Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
plastik aksamları pek sökmek istemiyorum sonra ses falan yapıyorlar sinir bozuyor bi böyle deneyecem
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
Orçun.Dmr
2. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2014 Konum: . Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Orçun.Dmr
|
Yok herhangi bir problem olmuyor, ben 307 de göğüslük harici her yerini söktüm taktim ve ona ragmen trim sesi sıfır.
|
|
Arabalar ikiye ayrılır Peugeot ve gerisi...
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |