|
Atatürk Sevdalısıyız - Nafiz Yılmaz |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Büyük_Kaptan
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2023 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 40 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Büyük_Kaptan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2023 Saat 14:37 |
ATATÜRK SEVDALISIYIZ Sen kim oluyorsun yüzsüz utanmaz yobaz
Giriyorsun söyle ALLAH'LA benim arama Sivri dilini uzatıyorsun yalanla birde harama Bu ülkeyi başıboş sahipsiz mi kaldı sanma Bizler ATATÜRK’ÜN neslindeyiz sevdalısıyız XXX Sulandı bu topraklar Atalarımızın oluk oluk kanlarıyla Ceddimizle övünürüz çıkarız uzaylara fezalara Bilimle ilimle aydınlanırız düşeriz ışıklı yollara Senin beyninde kalmış bir kez karanlık ortaçağ Bizler ATATÜR’ÜN emrindeyiz izindeyiz XXX Sarıldınız kara çarşaflara türbanlara görünmez peçelere Kirli sakal uzattınız sarıkla şalvarlarla girdiniz cübbeye Dini alet ettiniz soktunuz çıkarla bulaştırdınız siyasete Bunu pahalı ödeyeceksiniz canınızla hem de bedeninizle Bizler ATATÜRK’ÜN özündeyiz sözündeyiz XXX Hangi hakla diyorsun cehalete esarete var özgürlük Sürüp gidecek mi sandın saltanatın kısa bir ömürlük Milletin sırtında kambur oldunuz taşınmaz bir yük Anlayacaksınız bu ülkenin vazgeçilmezidir lâiklik Bizler ATATÜRK’ÜN dilindeyiz bekçileriyiz XXX Yılmaz’ım utanır oldum bu çirkefleşmiş düzenden Halkını kandırarak arsızca edepsizce gelip gezenden Tanık oldum tahammülü kalmayıp canından bezenden Ödün vermeyiz asla bir an bile vazgeçmeyiz cumhuriyetten Bizler ATATÜRK’ÜN gözündeyiz askerleriyiz Nafiz YILMAZ Düzenleyen Büyük_Kaptan - 03 Ağustos 2023 Saat 14:38 |
|
ÇANAKKALE_GEÇİLMEZ
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |