|
Başbuğ ATATÜRK'ÜN, Türk Birliği Hakkındaki Görüşü! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2013 Saat 22:46 |
Türk Birliği'nin Birgün Hakikat Olacağına İnancım Vardır. Ben Görmesem Bile Gözlerimi Dünyaya Onun Rüyaları İçinde Kapayacağım. Türk Birliği'ne İnanıyorum. Onu Görüyorum. Yarının Tarihi Yeni Fasıllarını Türk Birliği İle Açacaktır. Dünya Sükununu Bu Fasıllar İçinde Bulacaktır. Başbuğ Mustafa Kemal ATATÜRK Düzenleyen SerKan1923 - 22 Kasım 2013 Saat 22:47 |
|
Akdenizli82
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2014 Konum: mardin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 77 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Akdenizli82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Allah nur içinde yatsın..çok arıyoruz yerini
|
|
Efe-Pöjo
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 624 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
bugun aracıma ılu önderin imzasını yeniden her arabama olduğyu gibi yapıştırdım, herkese tavsiye ederim, aracın albenisi artıyor.
|
|
Mavericks
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2016 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Mavericks
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Başbuğ Gazi Mustafa Kemal Atatürk her şeyden evveli büyük Türk milliyetçisi ve Türk Birliğine, Türk'e inanmış birisidir.
Kutlu tini şâd, mekanı uçmağ olsun !
|
|
CBMD
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |