|
yeni 2008 android telefon bağlayamama |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
kaslaner
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2020 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 25 Haziran 2020 Saat 09:16 |
merhaba, haziran 2020 itibariyle 2020 model allure dynamic 1.2 puretech eat8 2008 araç sahibi oldum. kullandığım Samsung C7 marka telefonu android auto kullanarak hiçbir şekilde araba ile bağlayamadım. orjinal kablo aldım 2 ucu type-c. bunun yanında arabadaki carplay, Bağlı uygulamalar ve android auto seçeneklerinin olduğu ekrandayken Bağlı Uygulamalar seçwneğini seçtiğimde rusça menu açılıyır hata veriyor. bu sorunu yaşayan var mı? aracı aldığım bayii saçma sapan açıklama yapıp beni yolladı. araç avrupa için üretilmiş kasa olduğu için oluyormuş bu. ama avrupada rusça kullanılmıyor 😂.default fransızca olsa anlarım. bu sorunları yaşayan var mı? android auto bağlantısı kurma işini çözebilenler yardımcı olabilir mi?
teşekkürler.
Düzenleyen kaslaner - 25 Haziran 2020 Saat 10:51 |
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz hocam. Aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanızı dilerim. Bu yeni kasa 2008 çok beyenirum. Maşallah çok yakışıklı araşlar. Yeni geldiği için malesef bizim yetkili servisler bu tip konularda baya bir eksik kalıyorlar. Ancak hatırladığım kadarı ile her android telefon bağlanamıyor. Sizin gibi bir sorun yaşadan 3008 kullanıcı google playda serviste bir ustanın tavisiyesi ile bir uygulama yükledikten bağlantı sorununu çözmüştü ancak tam hatırlamıyor hangi program olduğunu. Her android telefona desteği olmadığını biliyorum. denemek lazım bulursam buradan paylaşım yaparım.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
divxcimcime
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2020 Konum: Bandırma Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı divxcimcime
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhaba..Aynı araca sahibim..3 farklı android telefonu bağlamaya çalıştım ama çözüm üretemedim.. Siz hallettiniz mi acaba?
|
|
kaslaner
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Haziran 2020 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
malesef, benim telefona bir şekilde apk dan yükledim ancak telefonun ayarlarındanmıdır nedir birtürlü android auto ile bağlanamadık. samsung c7. ama samsung a50 ile denedim. android 10 yüklü ve android auto içinde geliyor. onu bağladım direkt bağlandı. bağlandığını gördüm içim rahatladı.iphone da direkt bağlanıyor. arabamda şuan durduk yere airbag ve ön gerhili kayış diye bir uyarı işareti yanmaya başladı servise hit diyor 🙄 can sıkıcı.
|
|
evcimenkaktus
1. Vites Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2020 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı evcimenkaktus
|
play store türkiyede android auto olmadı için google da "andorid auto apk" olarak aratıp kurmanız gerekiyor. sonra usb kablo ile telefonu arabaya bağlayın yeter.
|
|
kaslaner
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
merhaba,o yöntemi de denemiştim. sorun android sürümden kaynaklı olabilir.8.0 var telefonda.
|
|
ahmetdogu
1. Vites Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2021 Konum: Ataköy Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmetdogu
|
Bende internetten bulduğum APK'yı kurarak çalıştırdım. Ancak farklı zamanlarda yaptığım kullanımlarda aracın kendi navigasyon modülü hafızasını kaybedip İstanbul E5 üzerinde seyir halinde olmama rağmen beni Marmara denizinde gidiyor gibi gösterdi harita üzerinde. Bu durumu servise sorduğumda Android APK kaynaklı olduğunu söylediler. Alternatif bir cihaz bulamadığım için henüz deneyimleyemedim. Yakında IOS bir cihazda deneyeceğim. Test sonrasında tekrar deneyimlerimi paylaşırım.
|
|
gurcan55
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Mart 2015 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2023 Allure araç carplay kablolu bunu kablosuz bağlanma oluyor mu gizli özellik felan
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |