![]() |
|
Vites kutusu arızası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Fspapaker ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2023 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Fspapaker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Nisan 2023 Saat 07:56 |
İyi günler herkese . 308 1.6 vtı model aracım var . Uzun yolda giderken bir anda vites kutusu arızası verip sanki arkadan biri vurmuş gibi tak diye ses gelip tekliyor araba. Bu hatadan sonra gaz verince devir yükselsede hız almıyor araba yüksek ihtmal boşa alıyor kendini. Bunun sebebini bilen var mıdır ?
|
|
![]() |
|
MehMetC3 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2023 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Manuel ise sanırım vites teli kopmuştur diye tahmin ediyorum.
|
|
![]() |
|
cemal609 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2024 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Hocam sorunu nasıl çözdünüz aynı araç bende de mevcut aynı şekilde bende yaşıyorum
|
|
![]() |
|
cemal609 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2024 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Hocam aynı araç bende de var ve aynı sorunu aynı şekilde bende yaşıyorum siz nasıl bir çözüm buldunuz
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |