![]() |
|
Araç içine koku gelmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gökhan 1717 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2023 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan 1717
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2023 Saat 13:00 |
Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım 2008 model 1.6 vti 308 aracım var araçla ilgili herhangi bir konu araştırma yaptığımda formunuzu görüyordum üye olmak istedim benim sorununu kimse çözemedi bulunduğum yerde sanayi çok gelişmiş değil. Araçta şöyle bir durum var motor ısınırken 70 derecelerde falan ön cam buğu çözücüyü açınca belli bir süre yanık balata kokusu gibi bir koku geliyor zehirleyecek gibi keskin koku ama sonra geçiyor 90 dereceler de falan olmuyor ısınırken başlıyor sonra kesiliyor debriyaj balatası sandım daha yeni değiştirdim hala yapıyor enteresan tarafı yazın olmuyor yani sıcak üflemede yapıyor soğuk üflemede yapmıyor işin içinden çıkamadım yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
|
|
![]() |
|
whisky ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2017 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 315 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ilk çalışmada dediğiniz koku motor kaputunu açınca da geliyor mu ? polen filtresi en son ne zaman değişmiş?
|
|
![]() |
|
Berkay Erdinç ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2019 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Berkay Erdinç
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba Balata kokusu ise fren merkezlerini kontrol ettirin.balataların bir yada daha fazlası takılı kalmış olabilir. Diğer taraftanda balata kokusu gibi dediğiniz için söylüyorum yani balata kokusu değilse polen filtresine yapılıp kalmış bir koku olabilir.yada daha önce kalorifer peteği değişmiş olabilir.yan sanayi kalorifer peteklerinde ısındıklarında kalorifer ilk açıldığında bu tarz farklı kokular yaydığı daha önce çok görülmüştür. |
|
![]() |
|
Gökhan 1717 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2023 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gökhan 1717
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sorunu bulduk, sizinde başınıza gelebilir bilginiz olsun diye yazayım dedim. Yağ filtresi kütüğünden egzos üstüne yağ damlıyor yanan yağın kokusu geliyor yağ yandıktan sonra koku geçiyor. İlginiz için teşekkürler.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |