![]() |
|
kimsenin bulamadıgı arıza |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Gürkan Alp ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2022 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gürkan Alp
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Nisan 2023 Saat 00:07 |
2006 206 aracım var 1.4 benzinli LPG yok 138000 de
ilk marsda alıyor sorun yok bir yere gittim isimi gordüm geldim marsa basıyorum calısmıyor ama gaza basıp mars basarsam sorunsuz alıyor genelde arac tam soğumuş olmuyor buji gaz kelebeği kanister valfi (değisti fakat kablosundan süpheleniyorum) bobin map sensoru hareret müşürü oksijen sensoru krank sensoru emme manifold contaları enjektörler samandıra pompa set olarak hepsi orjinal takıldı motor haric hersey değişti 2 seçenek kaldı kafayı yedirecek yada benzin dokup yakacam artık
|
|
![]() |
|
Berkay Erdinç ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2019 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Berkay Erdinç
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yakıt filtresi enson nezaman değişti. Yakıt pompasına bakıldımı.pompanın basıncına saat ile baktırın |
|
![]() |
|
Gürkan Alp ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2022 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gürkan Alp
şamandıra ve pompa set olarak değişti 1 ay oldu (bosch orjinal) yakıt filitresi (PSA) de yeni takıldı hafta sonu gecen cuma
ben artık elektriksel bir şey oldugunu düşünüyorum bayram sonrası güzel bir usta bulup goturecegim
|
|
![]() |
|
Babafarabi ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Babafarabi
Hocam akü eskimiş olabilir 2.marşa gücü yetmiyordur konjektör de sorun olabilir veya şarj dinamosu kablosu eskimiş olabilir aküyü iyi besleyemiyorlardır bunlara bakıldı mı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gürkan Alp
akü varta 3 aylık olcum yapıldı sıkıntı yok
|
|
![]() |
|
mahmut alpay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2019 Konum: ŞANLIURFA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mahmut alpay
Bsi ya da bsm beyninden olabilir si temasi olunca kafayi yiyor
Benimkide stop etmiyordu marsi kapatmama ragmen beyin düzelince düzeldi Bir cok arizasiningördüm gecirdim pejonun bsi bsm beyinleri lanet biraz Kapanmayan farmi ararsin kapanmayan silecekmi basmayan kornami hepsinin üstesinden geldik cok sükür şu ara yağ yakma yağ eksiltmeyle cebellesiyorum sekmaan niyetim var ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Gürkan Alp
valla para biriktiriyorum güzel arac az yakıyor gaye uygun ama kronikleri cok maalesef niyetim deposu tamamen bitirip taze benzinle denemek artık bir sey gelmiyor aklıma elektrikci ve tamircim bile kafayı yedi daha fazla masraf yapmak veya kurcalatmak istemiyorum artık
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |