![]() |
|
306 sedan 2000 xr otomatik şanzıman sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mudur3535 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2021 Konum: 35310 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mudur3535
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2021 Saat 08:50 |
Merhabalar ; 2000 model 306 sedan otomatik vites aracımda şanzıman sorunu yaşıyorum.Araç hareket halindeyken , km hız göstergesi 0 göstermeye başlıyor ve araba gaz yemeden olduğu yere yığılıyor..Belli bir süre bu şekilde hareket ettikten sonra hız km göstergesi normale dönüyor ve aracın hareket kabiliyeti düzeliyor..Son bir kaç gündür de hareket halindeyken STOP ışığı çok kısa süreli yanıp sönmeye başladı..Tamircilerden bir çözüm bulamadım.Şanzıman kontrolü yapıldı ama sorun bulunamadı..Bu konu hakkında bilgi veya tecrübesi olan arkadaş var mı?
Düzenleyen mudur3535 - 15 Eylül 2021 Saat 10:49 |
|
![]() |
|
306pjo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kolay gelsin. Kardeşim aracı makinaya baglattir. Arıza orada net belli olur. Onun dışında hiç bir usta sana net cevap veremez.
|
|
![]() |
|
mudur3535 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2021 Konum: 35310 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mudur3535
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Selam, Makinaya bağlandı hiçbir sorun göstermediği için çözüm arıyorum kardeşim..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |